Tuin-onderhouds-abonnement

Publicatiedatum: 06-10-2016
Aangepast: 21-11-2022

Wilt u ook zorgeloos genieten van uw tuin?

Iedere tuin, groot of klein, heeft regelmatig onderhoud nodig. Heeft u niet de tijd, zin of gereedschappen om zelf het onderhoud uit te voeren? Denk dan eens aan een tuin-onderhouds-abonnement van Antwan Tuin Totaal. Een aantal keer per jaar komen onze hoveniers bij u langs en zorgen er voor dat uw tuin in topvorm blijft.

Wat we uitvoeren, wanneer en hoe vaak, dat bepalen we samen en leggen we vast in uw tuin-onderhoud-plan. Onze abonnementen zijn daarom geheel op maat en volledig afgestemd op uw tuin.

Tuin-onderhouds-abonnement – mogelijkheden

Er kan gekozen worden uit diverse abonnementsvormen voor uw tuin. Zo kunt u maximaal genieten van uw tuinbeleving. De basis mogelijkheden staan hieronder omschreven. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jaarrond onderhoud

Heel het jaar door wel genieten van uw tuin maar niet de lasten ervan? Wij verzorgen met vakmanschap en precisie uw tuin het hele jaar door. De onderhoudsbeurten worden afgestemd op uw wensen. Zorgeloos genieten, dat is ons doel!

Tuinvakantieplan

Zonder zorgen op vakantie? Dit kan met het tuinvakantieplan van Antwan Tuin Totaal. In goed overleg met u wordt uw tuin naar wens onderhouden, terwijl u kunt genieten van een vakantie. Bij aankomst ligt uw tuin er prachtig bij!

4 seizoenen

Wilt u dat uw tuin elk seizoen mooi onderhouden wordt door bekwame vakmensen? Dan bent u bij Antwan Tuin Totaal aan het goede adres. Elk seizoen verzorgt Antwan Tuin Totaal uw tuin zodat deze er weer mooi bij ligt en dat het gehele jaar door.

Halfjaarlijkse onderhoud

Antwan Tuin Totaal biedt ook het halfjaarlijkse onderhoud aan. Denk dan met name aan het knippen van hagen, verticuteren, onkruidbestrijding en bemesting. Dit nemen wij u graag uit handen!

 

Tip: ook zonder tuin-onderhouds-abonnement verzorgen wij natuurlijk graag het onderhoud van uw tuin. Op onze pagina ‘Tuinonderhoud‘ vertellen we u er graag meer over.