Groendak subsidie

Publicatiedatum: 29-01-2020
Aangepast: 03-04-2023

Groendak subsidie

Tuinen op het dak - Antwan Tuin TotaalGroendak subsidie in Rotterdam. Hoe regelt u dat? Bij Antwan Tuin Totaal kunt u terecht voor het aanleggen van uw groendak. Met de subsidie voor groendaken die door Rotterdam worden verstrekt, wordt het mogelijk nog interessanter voor u om dit binnenkort te realiseren.

Meer weten over groendak?

Subsidie klimaatadaptatie

Woont u in Rotterdam? Informeer dan naar de mogelijke subsidie voor uw groendak of het vergroenen van uw oppervlakte

Vergroenen van uw oppervlakte

Rotterdam wil zijn steentje bijdragen aan het klimaat in de stad en stimuleert de aanleg van groene daken en het vergroenen van oppervlakken in de randstad. Groendaken vangen regenwater op en vertragen de waterafvoer waardoor het riool minder wordt belast bij heftige regenbuien.

Door het verstrekken van subsidies voor groendaken wordt het voor u mogelijk interessant om een groen aan te leggen. Maar niet alleen een groendak, ook de toename van groen op uw perceel telt mee. En de aanleg van wadi’s, infiltratiekratten en hergebruik-systemen voor het opvangen van regenwater. Een mooie kans als u uw tuin wilt renoveren of van plan bent een nieuwe tuin aan te leggen.

Meer weten over subsidie groendak?

Heeft u vragen over de aanleg van uw groendak in combinatie met de subsidieregeling? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het vergroenen van uw perceel.