Linda Wester Tuinontwerp

Publicatiedatum: 30-01-2023
Aangepast: 19-07-2023

De samenwerking tussen Studio Linda Wester en Antwan Tuinprojecten

Een tuinontwerp waar groen en biodiversiteit centraal staan. Dat zijn twee duidelijke elementen die terugkeren in de tuinen die worden gerealiseerd door Linda Wester en Antwan Tuinprojecten. Benieuwd naar de samenwerking hoe zij voor u de meest waanzinnig droomtuin aanleggen? Lees er meer over..

of neem contact met ons op

linda-wester-tuinontwerp

De tuin is een verlengstuk van de woning

Een tuin kan tegenwoordig zoveel meer zijn dan alleen een grasveld en een terras. We willen een tuin die in het verlengde ligt van ons interieur. Het mag spannend en verrassend zijn en tegelijkertijd aanvoelen als een huiskamer in de zwoele buitenlucht.

Een voorbeeld van een tuin die een verlengstuk van de woning is, is de Ibiza tuin. Enorm populair omdat het een redelijk onderhoudsvrije tuin betreft en direct voor een fijne sfeer in de tuin zorgt. Denk aan de sfeervolle lampjes, pergola’s en overkappingen waardoor intieme hoekjes worden gecreëerd. Dit in combinatie met de lichte stenen, natuurlijke materialen en groene beplanting, maken deze stijl tot een geliefde droomtuin.

Een tuinplan maken

Door uw ideeën, wensen en voorkeuren op papier te zetten, wordt er een basis gelegd voor uw droomtuin. Want wat is een tuin zonder plan? Door van te voren nauwkeurig alles op elkaar af te stemmen is er geen ruimte voor onverwachtse verrassingen.

Denk niet alleen aan de oppervlakte bepaling zoals: waar komt het terras en tot waar lopen de borders of de veranda. Ook een lichtplan mag hierin niet ontbreken. En voor de puntjes op de i is er de technische tuintekening waar de elektriciteit en aansluitwaarden in worden verwerkt.

In deze fase hebben beide Studio Linda Wester en Antwan Tuinprojecten regelmatig contact om te bepalen wat de beste mogelijkheden zijn voor de uitvoering van het ontwerp. Maar ook hoe het op technisch vlak werkbaar wordt. Denk bijvoorbeeld aan zaken als de aanleg van een jacuzzi, zwembad of een buitenkeuken in het buitenverblijf.

Over Studio Linda Wester

Linda Wester heeft zich sinds 2019 volledig gestort op het ontwerpen van droomtuinen. Linda: ‘Ik hou niet van dicht bestraatte tuinen. De tuinen die ik ontwerp kenmerken zich door een duurzaam design. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van regenwater voor het bewateren van de tuin. Ook de materialen waar ik mee werk zijn duurzaam zodat u een verantwoorde keuze maakt.’

Linda’s passie is het realiseren van droomtuinen. Niet alleen ontwerpt ze een prachtige tuin. Ook wil ze er zeker van zijn dat dit zo wordt uitgevoerd. Ze trekt tijdens een project dan ook regelmatig de laarzen aan om op locatie alles in goede banen te leiden.

‘Daarom is Antwan Tuinprojecten zo’n fijne partner om samen tuinprojecten mee te realiseren. We hebben vaak aan één woord genoeg om te zorgen dat een project goed verloopt. En uiteraard proberen we er een zo’n succes van te maken dat het de verwachtingen van de klant overtreft. Ik ben pas blij als de klant blij is,’ aldus Linda.

Linda Wester

Spreekt deze tuinstijl u aan?

Spreekt het tuinontwerp van Studio Linda Wester u aan? Neem dan contact met haar op om samen uw droomtuin te ontwerpen. Zodra er wordt gestart met de realisatie dan komen wij in beeld. Onze vakkundige hoveniers maken het waar en realiseren uw droomtuin.

bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten >>