Bedrijfstuin

Bedrijfstuin laten ontwerpen

De tuin van het bedrijf. Een tuin vol discussie. Voorstanders versus tegenstanders. Uiteraard behoren wij tot de groep voorstanders. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn volgens ons de voordelen van een zakelijke tuin rondom uw kantoor:

  • Uw personeelsleden gaan in en met een prachtige kantoortuin meer bewegen. We hoeven niet te vertellen waarom dat goed is…
  • Korte besprekingen worden niet uitgesteld. Want u loopt heel makkelijk even weg van uw bureau om iets met een collega te bespreken.
  • Uw tuin zorgt voor ontspanning. Waar luncht u namelijk liever in de zomer: in de frisse buitenlucht met een warm zonnetje of binnen in een kantine?
  • Een bedrijfstuin is dé eenvoudige natuurlijke oplossing voor wateroverlast rondom uw pand.
  • Een strak gazon aan laten leggen is goedkoper dan verharding als u nog ruimte overheeft op uw zakelijke terrein.

Moeiteloos genieten van de momenten buiten voor uw personeel. Daar begint het mee. Het is eigenlijk heel logisch. Wandelt u in de stad liever in een plek met alleen maar flats, appartementen en asfalt? Of loopt u liever langs een bomenrij en in het groene park? Wilt u een achtertuin met alleen maar tegels en een schuurtje of heeft u er ook het liefst groen in staan?

Moet ik dan van mijn hele terrein een bedrijfstuin maken? Dat hoeft niet. Vaak is uw terrein juist heel nuttig voor bijvoorbeeld parkeren of laden en lossen. Juist de voortuin van uw bedrijf moet een uitnodiging zijn voor werknemers en klanten.

Vaak ziet een bedrijfstuin er zo uit:

  • Veel verharding.
  • Kort gemaaid gras.
  • Een paar heestertjes.
  • Hier en daar een plant.
  • Misschien (heel misschien) een boom.

Wilt u die beleving aan uw collega’s en (potentiële) klanten bieden? Nee toch. En dat terwijl het verduurzamen van uw bedrijfstuin helemaal niet moeilijk is. Niet met Antwan Tuinprojecten in ieder geval!

Klik op de knop of lees verder hoe dat precies zit. Laat u verassen door de duurzame bedrijfstuinen van Antwan Tuinprojecten. Die passen bij de uitstraling en architectuur van uw bedrijfspand.

Offerte voor duurzame bedrijfstuin

Bedrijfsgroen / bedrijfstuin - Antwan Tuin Totaal


Wij leggen een duurzame tuin voor u aan

Een duurzame bedrijfstuin zorgt voor minder (groen) afval en kosten. Die zakelijke tuin moet er voor u mooi uitzien. Logisch. En dat het hele jaar lang. Want (nieuwe) klanten komen in de zomer én in de winter langs. Wij denken met u mee als het gaat om het onderhoud. U hebt het ten slotte al druk zat. En met de juiste natuurlijke vegetatie rondom uw pand of perceel besparen we op aanlegkosten en afschrijving.

Daarom is een bedrijfstuin bij ons altijd duurzaam. Daar hebben we al over nagedacht. Als we gaan kennismaken letten we daar al op met de juiste planten. Door dezelfde planten in een groep bij elkaar te zetten. Waarbij we de verschillende planten laten variëren in hoogte voor een speels uiterlijk. Of juist niet als u vraagt om een rustige uitstraling.

Dat ontwerp begint met vragen. Waarom wilt u bedrijfstuin en hoe gaan we dat realiseren? Wat is haalbaar en wat niet? Wat is ongeveer uw budget? Hoe snel moeten we uw bedrijfstuin gaan aanleggen? Hoe gaan we het uitvoeren en hoe gaan we uw bedrijfstuin beheren?

De uitdaging van een bedrijfstuin is een groengebied dat aantrekkelijk is voor u, uw werknemers en bezoekers. Zodat ze uitgedaagd worden om gebruik te maken van de tuin. Dus zorgen we voor voldoende zitgelegenheden. Een stukje gras is mooi. Maar er moet ook gelopen kunnen worden. Dus denken we aan de plaatsen van looppaden. Welke grondsoort bevindt zich onder uw terrein? Is die grond klaar voor lang gebruik van de bestemming? Waar moet het fietsenhok komen? We denken mee over de benodigde parkeerbehoefte en capaciteit. We vergeten het juiste aantal parkeerplaatsen niet. We denken al na over de afwatering. Wilt u een vlonder of een vijver in uw bedrijfstuin? We beantwoorden alle vragen die we nodig hebben om een goed bedrijfstuinontwerp te maken.

Dankzij al die antwoorden krijgen we een goed idee van de kosten. We weten welke materialen we nodig hebben. Wat de investering in planten, struiken en bomen is. Welke werkzaamheden wij uit moeten voeren voor uw ideale bedrijfstuin. Daar rolt een offerte uit. Dan weten we meteen of dat past binnen uw bedrijfstuinbudget. Daar hebben we dan een goed gesprek over. En mocht u tevreden zijn? Dan doen we u een prijsvoorstel voor de aanleg van uw bedrijfstuin.

Wij zijn Antwan Tuinprojecten en wij zijn er voor (non-profit) bedrijven die meer aandacht willen besteden aan de groene omgeving van hun zakelijke terrein.

Informatie over bedrijfstuinen

Kantoor tuin - Antwan Tuin Totaal


Geen zorgen meer over het onderhoud van uw bedrijfstuin

Wij werken voor heel wat bedrijven. Daar maken we een plan voor. Een groenbeheerplan. Wij zetten voor u op papier hoe wij de tuin van uw bedrijf gaan onderhouden. En dat geeft u een garantie. Dat uw zakelijke omgeving er altijd verzorgd uitziet. Inclusief een uitgebreide voorjaarsbeurt en najaarsbeurt. Zo voorkomen wij dat er duur achterstallig onderhoud nodig is.

Wilt u niet vastzitten aan een contract? U kunt ons natuurlijk ook gewoon oproepen. En dan komen we langs om bijvoorbeeld uw boompjes of struikjes te snoeien. Zorgen we dat uw gras gemaaid en bemest wordt en dat uw parkeerplaatsen weer mosvrij zijn.

Zit u nu op kantoor? Kijkt u dan eens om u heen. Ziet u veel insecten, bijen en vogels? Dan is het een gezonde bedrijfsomgeving voor u en uw collega’s. Maar ziet of hoort u weinig leven? Dan is het tijd om daar verandering aan te brengen met een nieuwe bedrijfstuin van Antwan Tuinprojecten.

Ik wil een nieuwe bedrijfstuin

Bedrijfstuin - Antwan Tuin Totaal