beplantingsplan

beplanting

Beplanting

Beplantingsplannen voor jarenlang tuinplezier! Laat u verrassen door onze onderscheidende creaties.

Beplantingsplan

Een goed beplantingsplan maakt de tuin! Door een juiste samenstelling kunt u heel het jaar plezier beleven aan uw tuin. Onze tuinontwerpers kunnen u voorzien van een goed advies en een beplantingsplan op maat voor uw tuin.

Of u nu van speels op elkaar afgestemde vaste planten borders houdt of juist van grote groepen van dezelfde beplantingen, wij inventariseren uw wensen en komen met een beplantingsplan dat bij uw voorkeuren past.

Deskundig advies voor uw beplanting

Wilt u graag een deskundig advies voor uw beplanting? Het is niet eenvoudig om de mogelijkheden van ons zeer grote aanbod aan tuinplanten optimaal te benutten. Soms ontbreekt de tijd of de kennis om alle mogelijkheden te overzien en de juiste keuzes te maken.

Wij realiseren ons dat en hebben ons om die reden toegelegd in het samenstellen van de juiste plantsoorten. Dit kan in overweldigende vaste planten borders, maar grote groepen met solitairen zijn natuurlijk ook geweldig. Door onze jarenlange ervaring met het werken met een zeer grote plantendiversiteit kunnen wij u de gewenste expertise aanbieden.

Wij kunnen u op verschillende manieren en niveau’s ondersteunen: van een eenvoudig mondeling advies, tot een compleet tuinontwerp met beplantingsplan en bestek. En natuurlijk alles wat daar tussenin zut.

Onze beplantingsadviseur

Heeft u behoefte aan beplantingsadviseur op tuingebied? Ons team zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Alle aspecten van de tuin kunnen aan bod komen. Van advies over een betere tuinindeling, tot een suggestie voor een goede wintergroene haag tot een idee voor balkonbeplanting. Maak een afspraak met onze ontwerper en beplantings-adviseur via: Afspraak plannen.

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het fijn als u goed voorbereid naar ons toe komt. We zijn blij met vragenlijstjes, plattegronden, foto’s en wilde ideeën. Of maak bijvoorbeeld een bord op Pinterest waarop u uw droomtuin samenstelt.

Neem contact met ons op