Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding voor bedrijven

gladheidsbestrijding bedrijven

Wilt u graag gladheidsbestrijding regelen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Antwan Tuinprojecten.

Prachtige winterlandschappen in Nederland… Naast dat dit de mooiste plaatjes oplevert, kan dit ook zorgen voor grote overlast. Denk hierbij aan klanten en medewerkers die uw bedrijf moeilijk kunnen bereiken. Maar bovenal gevaarlijke situaties! U bent verantwoordelijk voor goede en veilige bereikbaarheid van uw bedrijf, wij helpen u graag bij.

Direct contact opnemen >

Sneeuwvrij maken van uw terrein

Hulp inschakelen bij het sneeuwvrij maken en bestrijden van de gladheid op uw terrein? Wij staan graag voor u klaar. Bij ons kunt u 24 uur per dag terecht voor het sneeuwvrij maken van uw terrein. Tevens strooien wij met zout of SCP-dooikorrels voor optimale gladheidsbestrijding. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het nummer 010 50 111 50. Wij maken dan met u een afspraak wanneer onze collega’s uw terrein komen opschonen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat uw pand onbereikbaar is, niet meer over een parkeergelegenheid beschikt, of uw pad spekglad is!

Onze inzet bespaart u niet alleen een tijdrovende klus, maar ook mogelijke omzetverderving door onbereikbaarheid. De gemeentes strooien enkel op de openbare wegen hierdoor blijft uw terrein achter, onbegaanbaar en onveilig. Met Antwan Tuinprojecten blijft uw terrein goed bereikbaar zowel voor klanten en werknemers. Een prettig en vooral veilig gevoel!

Hoe gaan wij te werk?

Zodra het gesneeuwd heeft, beginnen wij aan onze route voor het sneeuwvrij maken en de gladheidsbestrijding langs bedrijven, instellingen en particulieren. Vaak is dit al tijdens de nachtelijke uren of in de vroege ochtend. De wegen en (parkeer)terreinen worden effectief sneeuwvrij gemaakt met behulp van een shovel en strooizout. Zo verzorgen wij de gladheidsbestrijding bij diverse bedrijventerreinen, winkels, ziekhuizen en zorginstellingen. Door deze aanpak worden de terreinen vaak sneeuwvrij gemaakt tijdens de rustige uren, waardoor de effectiviteit het grootst is en de overlast van sneeuw en ijzel klein.

In een straal van ca. 25 km rondom Rotterdam

Wij bedienen onze klanten in een straal van ongeveer 25 km gerekend rondom Rotterdam. Wij komen in actie voor diverse bedrijven, ziekenhuizen, VvE en particulieren en zorgen dat de paden weer begaanbaar zijn zonder sneeuw en gladheid.

Meer weten over gladheidsbestrijding?

Heeft u interesse in onze gladheidsbestrijding dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Gladheidsbestrijding