Hoveniersbedrijf Rotterdam

Hoveniersbedrijf omgeving Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in de omgeving van Rotterdam? Antwan Tuinprojecten is de hovenier die u zoekt! Van ontwerp tot aanleg en tuinonderhoud; wij verzorgen het voor u. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kennismaken met ons? >

Tuinaanleg Capelle aan den IJssel

Optimaal genieten van uw tuin door Hoveniersbedrijf Rotterdam

Wie wil er nu niet het hele jaar door kunnen genieten van zijn droomtuin? Geen enkele tuindroom is te gek bij Antwan Tuin Totaal. Wilt u uw tuin vernieuwen? Of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? We gaan in overleg over al uw wensen, en maken op basis daarvan een prachtig ontwerp. Wilt u een strakke, moderne tuin of juist een landelijke, romantische tuin?

We maken van uw tuindroom een droomtuin!

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud

Wij verzorgen uw proces naar een droomtuin van a tot z. Onze ontwerpers zullen met u in gesprek gaan om al uw wensen goed op papier te kunnen gaan zetten. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, kan het startsein gegeven worden aan onze ervaren hoveniers. Zij zullen uw droomtuin gaan realiseren. Van luxe veranda’s en tuinoverkappingen naar vijvers en pergola’s. We verzorgen het hele plaatje. 

Wanneer uw tuin opgeleverd is, kan u ervoor kiezen om het onderhoud uit te besteden. Er is keuze tussen verschillende pakketten; van complete ontzorging tot jaarlijkse snoeibeurten.

Particuliere of zakelijke projecten

Bent u op zoek naar een hovenier rondom Rotterdam voor de aanleg van een bedrijfstuin? Of bent u een particulier die op zoek is naar een hovenier in de buurt van Rotterdam om uw droomtuin te laten ontwerpen en realiseren? Onze hoveniers in Rotterdam kunnen uw gewenste tuin aanleggen en/of onderhouden.

Boomverzorging Rotterdam

Bomen verdienen speciale verzorging door goed opgeleide hoveniers. De hoveniers van Antwan Tuinprojecten zorgen ervoor dat jouw boom gezond en mooi blijft. De werkzaamheden die wij verrichten zijn:

  • Onderhoudsnoei en controle
  • Kappen van (gevaarlijke) bomen
  • Drastisch snoeien/kandelaren
  • Stormschade
  • Uitlichten van de kroon
  • Stobben frezen
  • Ploffen van bomen

Heeft u vragen met betrekking tot uw boom? Neem dan gerust contact met ons op per mail; info@antwantuintotaal.nl of per telefoon: 010-5011150

Daktuinen Rotterdam

Steeds meer mensen investeren in prachtige daktuinen en dakterrassen! Zo benut u al uw ruimte optimaal, en kan u het hele jaar door genieten van een stukje rust in de stad. Daktuinen zorgen voor een stukje extra groen, en een gezondere leefomgeving. Meer weten over daktuinen?

Meer informatie over Hoveniersbedrijf Rotterdam?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons via 010-5011150 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.