Kunstgras

Kunstgras

Geen tijd om veel in de tijd te werken? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Een onderhoudsvriendelijke tuin kunt u gemakkelijk creëren door te kiezen voor kunstgras in plaats van natuurlijk gras. Kunstgras vraagt namelijk weinig onderhoud en ligt er het hele jaar mooi bij. U hoeft geen gras meer te maaien of onkruid weg te halen. Bovendien is het uitermate geschikt voor mensen met een pollen allergie.

Meer weten over kunstgras?

Kunstgras bij appartement - Antwan Tuin Totaal

Natuurlijke uitstraling zonder zorgen

Om van uw tuin of balkon een onderhoudsvriendelijke tuin met een natuurlijke uitstraling te maken, heeft Antwan Tuinprojecten bovendien de beste ‘grassen’ voor u geselecteerd. Ons zusterbedrijf ” biedt een uitgebreide collectie in verschillende kwaliteiten en uitstralingen. De uitstraling is erg bepalend voor het totaalbeeld van uw tuin, wij adviseren u daarom graag. Naast de uitstraling is ook de ‘kwaliteit’ belangrijk. Voetballen uw kinderen in de tuin, heeft u huisdieren of wilt u graag een chique uitstraling? Het is allemaal mogelijk en dat in diverse kleuren!

Kunstgras leggen

Het leggen van kunstgras moet met precisie worden gedaan. Het moet mooi vlak liggen, goed aansluiten en stevig vastliggen. De hoveniers van Antwan Tuinprojecten hebben hierin jarenlange ervaring en kennen voor iedere ondergrond en situatie de juiste toepassing. Of het nu wordt gelegd in uw tuin, op uw balkon of in uw landschap: onze vakmensen zorgen ervoor dat uw gras perfect wordt gelegd.

Antwan Tuinprojecten heeft een zeer uitgebreide collectie.

Al ruim 20 jaar staat het team van Antwan Tuinprojecten klaar voor uw gazon. De uitgebreide collectie zorgt er voor dat er voor iedere tuin een passende soort leverbaar is en dat de uitstraling van de natuurlijke tuin tot in perfectie wordt benaderd. De tijd dat een hovenier geen onnatuurlijke materialen wilde toevoegen ligt dan ook ver achter ons. Wij komen graag bij u op lokatie met onze grote stalen gras, zo kunt u op lokatie het door u gewenst gras zien en selecteren.

Meer weten over kunstgras?

Vakmanschap en liefde voor het vak staan bij Antwan Tuinprojecten voorop en met een team van gepassioneerde hoveniers leggen wij uw onderhoudsvrije droomtuin aan! Wilt u graag kunstgras in uw tuin of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.