Kunstgras Dordrecht

Kunstgras Dordrecht

Kunstgras Dordrecht

Bent u op zoek naar kunstgras uit Dordrecht en omgeving? Kunstgras is erg duurzaam. Het heeft een lange levensduur en bespaart aanzienlijk in de onderhoudskosten. Daarnaast blijft het altijd mooi groen. Een kunststof gazon is niet alleen geschikt voor de tuin, het wordt steeds vaker voor het balkon of dakterras gebruikt. Ook onder de overkapping of een binnenruimte biedt kunstgras vele mogelijkheden. Jong en oud genieten optimaal van een mooie groene omgeving, dat ook nog eens comfortabel aanvoelt.

Direct meer weten? >

Onderhoudsvriendelijk gazon

Een echt gazon vraagt veel onderhoud. Denk hierbij aan het maaien van het gras, het bijwerken van de kantjes, bemesten, besproeien en verticuteren. Hier moet veel tijd voor worden vrijgemaakt, iets dat niet bij iedereen mogelijk is. Uitbesteden van deze werkzaamheden brengt ook weer de nodige kosten met zich mee. Kunstgras Dordrecht is voor iedereen, of je nu veel of weinig tijd hebt. Voor ouderen is tuinieren vaak een leuke bezigheid, maar ook zwaar werk. Combineer echte planten met een kunstofgras gazon, hiermee blijven alleen de leuke klusjes over.

Kind- en diervriendelijk

Ook kinderen genieten van de vele voordelen van kunstgras. Spelen op de blote voeten, de kunststof vezels voelen comfortabel. Bovendien biedt een kunststof gazon een goede schokdemping, ideaal rondom het speeltoestel of op het sportveldje. Om deze reden kiezen veel scholen of de kinderopvang voor een mooi kunststof gazon. Er is bij het vervaardigen van het kunstgras geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. Hierdoor is het veilig voor kinderen en dieren.

Voordelig kunstgras Dordrecht

Het kunstgras heeft een lange levensduur, waardoor je niet snel voor vervangingskosten komt te staan. Op de lange termijn bespaar je veel kosten aan onderhoud, waterverbruik en bemesten. Hiermee is het kunstgras niet alleen een voordelige keus, ook is dit beter voor het milieu. Ons kunstgras is van een uitstekende kwaliteit en niet van echt te onderscheiden.

Wilt u graag kunstgras uit Dordrecht of omgeving?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbare en goede kwaliteit kunstgras kan leveren voor uw tuin in Dordrecht? Neem dan contact op met Antwan Tuin Totaal. Wij leveren prachtig kunstgras zodat u kunt genieten van een groen gazon, het hele jaar door!

voor betaalbaar en kwalitatief kunstgras!

Maak uw compleet met al onze diensten
• tuinontwerp • tuinaanleg • tuinonderhoud • terrasoverkapping • veranda • tuinproject