Kunstgras Hoogvliet

Kunstgras Hoogvliet

Kunstgras Hoogvliet

Kunstgras is geschikt voor intensief gebruik, waar je het ook aanlegt. In de tuin, het speelveldje of op het balkon, een kunstgras gazon kan tegen een stootje. Steeds meer mensen raken overtuigd van de vele voordelen van een kunstgazon. Niet alleen is het overal toepasbaar, ook vraagt het weinig onderhoud en bespaart op de kosten. Wie het milieu een warm hart toedraagt kiest ook voor kunstgras Hoogvliet, de beste keuze voor kleine en grote oppervlakken.

Direct kennismaken? >

Veilig voor kinderen en dieren

Kunstgras moet net als speelgoed voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bij het bespelen van het gazon komen er geen schadelijke stoffen vrij. Kinderen en dieren kunnen onbekommerd spelen, bovendien voelt een kunststof gazon comfortabel aan. In het gazon is gebruik gemaakt van mosdraadjes, die de kunststof vezels hun hoge veerkracht geven. Door de echte mosdraadjes tussen de kunststof vezels is het kunstgazon niet van echt te onderscheiden. Geniet van een altijd groen blijvende omgeving, zonder om te kijken naar het onderhoud hiervan. Dankzij het lage onderhoud bespaar je op onderhoudskosten zoals meststoffen, water en gebruik van de grasmaaier.

Kunstgras Hoogvliet, eenvoudig aan te leggen

Niet alleen vraagt een kunststof gazon veel minder onderhoud, ook is het een goede investering op de lange termijn. Kunstgras heeft een lange levensduur, daardoor kom je niet snel voor vervangingskosten te staan. Bij een verhuizing is het mogelijk het kunststof gras mee te nemen en opnieuw aan te leggen. Het aanleggen hiervan is gemakkelijk zelf te doen, ook kun je hiervoor vertrouwen op de vakman. We leveren ons kunstgras aan particulieren en bedrijven in Hoogvliet en omgeving.

Wilt u graag kunstgras uit Hoogvliet?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbare en goede kwaliteit kunstgras kan leveren voor uw tuin in Hoogvliet? Neem dan contact op met Antwan Tuin Totaal. Wij leveren prachtig kunstgras zodat u kunt genieten van een groen gazon, het hele jaar door!

Bekijk meer diensten om uw tuin compleet te maken
• tuinaanleg • tuinonderhoud • tuinontwerp • veranda • overkapping • hovenier