Kunstgras Rotterdam

Kunstgras Rotterdam

Wonen in de havenstad en genieten van een groenblijvend gazon, dat is mogelijk met kunstgras rotterdam. Voor de grote of kleine tuin, terras of balkon, het kunstgras kent vele toepassingen. Ook is dit zeer geschikt voor het dakterras of de kinderspeelplaats. Kunstgras wordt dan ook veel aangeschaft door zorginstellingen, peuterspeelzalen en scholen. Het moderne kunststof gazon is van een uitstekende kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Ons kunstgazon voldoet aan al je eisen, waardoor je weinig onderhoud hebt en bespaart op de kosten.

kunstgras rotterdam

Kunstgras voordelen

Kunstgras Rotterdam is onderhoudsvriendelijk: je hebt geen omkijken naar grasmaaien, bemesten of besproeien. Daarnaast groeit er beduidend minder onkruid en heb je weinig last van ongedierte. Om onkruid te vermijden raden we aan om bladeren en ander organisch materiaal direct te verwijderen, waardoor zaden geen voedingsbodem vinden. Onkruid verwijder je eenvoudig met een hark of met behulp van een bestrijdingsmiddel. Doordat je het gras niet hoeft te maaien, vindt er geen uitstoot van schadelijke gassen plaats. Bovendien gebruik je geen tot weinig water, kunstgras is hiermee beter voor het milieu.

Een natuurlijk ogend gazon

Vroeger zag je het verschil tussen een echt gazon en kunstgras. Tegenwoordig is dit anders, kunstgras Rotterdam is voorzien van echte mosdraadjes. Hierdoor blijven de vezels mooi rechtop staan. Daarnaast geven de mosdraadjes het gazon een natuurlijke uitstraling. Kunstgras voelt comfortabel aan en is geschikt voor intensief gebruik. Het is een mooie oplossing voor balkon of dakterras. Zo krijgen deze ook een groenblijvende en natuurlijke uitstraling, elk seizoen weer. Het kunstgras is niet afhankelijk van zonlicht of regen en uitstekend bestand tegen uv-licht en vorst. Een betere keus is er niet.

Kunstgras Rotterdam balkon of dakterras

Kunstgras is niet alleen toe te passen in tuinen, maar ook een mooie oplossing voor het balkon of dakterras. Voordeel hiervan is dat je nooit rekening hoeft te houden met zonlicht of regenwater. Het kunststof gazon blijft onder alle omstandigheden even mooi. De kunststof vezels zijn uv-bestendig en verkleuren niet door zonlicht. Bovendien zijn ze uitstekend bestand tegen vorst. Kunstgras is dan ook geschikt voor alle weersomstandigheden en intensief gebruik. Daarnaast is het een duurzame investering, voor nu en in de toekomst.

Onderhoudsarm gazon

Een echt gazon brengt veel onderhoud met zich mee. Wie hier geen tijd voor heeft, zal snel merken dat het gazon kale en dorre plekken vertoont. Het kunststof gazon vraagt weinig onderhoud, je hoeft het niet te maaien of te besproeien. Regelmatig het kunstgras borstelen met een bezem is voldoende om de vezels mooi rechtop te krijgen. Dit is aan te raden bij intensief gebruik, bijvoorbeeld bij het speeltoestel of sportveldje. We raden aan om bladeren en takken van het kunstgazon te verwijderen, zo krijgt onkruid geen kans. Kunstgras Rotterdam is geschikt voor grote en kleine oppervlakken.

Niet van echt te onderscheiden

Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en voelt comfortabel aan. Kunstgras Rotterdam is voorzien van echte mosdraadjes tussen de kunststof vezels. Hierdoor krijgen de vezels de juiste veerkracht. Bovendien zorgt dit voor een natuurlijke uitstraling, waarmee kunstgras een uitstekende keuze is. Het kunstgras is eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd. Het aanleggen van kunstgras in de tuin kan eenvoudig zelf worden gedaan, ook kun je hierbij vertrouwen op de vakman. Geniet ook van een altijd groenblijvend gazon in de tuin, op het balkon of dakterras.

Wilt u meer weten over kunstgras of wilt u het graag laten aanleggen door een vakkundige hovenier uit Rotterdam? Neem dan contact met ons op.