Kunstgras Vlaardingen

Kunstgras Vlaardingen

Een altijd groenblijvend gazon voor de tuin, het dakterras, balkon of andere situatie, dat is mogelijk met kunstgras. Er is een ruime keus in verschillende kunstgrassen, de kwaliteit is hierbij erg belangrijk. We bieden een kunststof gazon met een lange levensduur, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is het geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan een druk bezocht terras, de kinderspeelplaats of een sportveldje. Maar ook rondom de woning biedt het kunstgras Vlaardingen vele mogelijkheden. Bespreek de mogelijkheden met Antwan Tuin Totaal.

Kunstgras met ronde vormen - Antwan Tuin Totaal

Echte mosdraadjes tussen de kunststof vezels

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de ontwikkeling van kunstgras Vlaardingen. Zo vind je tussen de kunststof vezels echte mosdraadjes. Deze hebben als doel om de kunststof vezels te voorzien van de juiste veerkracht. Hierdoor hoef je het kunststof gazon niet in te strooien met zand, dat niet naar binnen wordt gelopen. Daarnaast geven mosdraadjes een natuurlijke uitstraling aan het gazon. Ook zorgt het voor een betere afwatering, ideaal wanneer je het kunstgras gebruikt op het balkon of dakterras.

De kunststof vezels zijn uv-bestendig, dit betekent dat ze niet verkleuren onder invloed van fel zonlicht. Je hoeft het kunststof gazon dan ook niet te beschermen tegen zon of regen, maar ook niet tegen vorst. Het gazon blijft alle jaargetijden mooi groen, daar kun je van op aan.

Kunstgras Vlaardingen bestellen

Heeft u al plannen voor de aanleg of herinrichting van de tuin of het balkon? Een kunststof gazon biedt vele mogelijkheden zoals de inrichting van een kinderspeelplaats of rondom het buiten dierenverblijf. U kunt kleine stroken kunstgras aanleggen of grote oppervlakken vullen. Ons kunstgras is van een uitstekende kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen. Bestel vandaag nog een nieuw kunststof gazon en geniet van een groene en natuurlijk ogende omgeving.