Ecabo – Aequor Leerbedrijf

Stage lopen bij Antwan TuinTotaal

Wij zijn een erkend stage adres door zowel Aequor als Ecabo. Hierdoor kunnen wij een diversiteit aan stageplekken bieden per jaar.
Omdat wij goed de tijd willen nemen voor onze leerlingen is onze capaciteit wel beperkt en zijn de plekken in de regel snel vergeven. Wij zullen uit een voorselectie meerdere kandidaten uitnodigen voor een gesprek bij ons op het bedrijf. Hieruit worden één of meerdere leerlingen gekozen welke een proefperiode bij ons mee mogen gaan lopen.

Zoek je een leuke stageplaats? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ecabo Leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de theoretische gerichte opleidingen. Naast de werkzaamheden die buiten in de praktijk worden uitgevoerd. Is het gehele traject hieromheen zoals acquireren, administreren en accounts beheren ook de dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf. Hiervoor kunnen en mogen wij ook leerlingen opleiden.

Aequor erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf voor de groene sector tot het hoogste opleidingsniveau. Voor ons zijn de beste groene medewerkers van groot belang, deze kunnen en mogen wij zelf opleiden binnen ons bedrijf. Naast dat wij deze erkenning hebben is onze bedrijfsleider ook erkend assessor. Hierdoor mag hij praktijkexamens afnemen bij alle hoveniers door heel Nederland.