Partners

Als hoveniersbedrijf bieden we u graag een totaalpakket aan. Alles om van u tuindroom een droomtuin te maken. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven en partners. Deze bedrijven zijn speciaal geselecteerd om aan uw en onze verwachtingen te kunnen voldoen. Ze leveren de gewenste kwaliteit, stralen passie en betrokkenheid uit en stellen we daarom graag aan u voor!

  • De Tuinfabriek
  • Snoei Tuinmaterialen
  • Urbanscape
  • Potmaat

De Tuinfabriek

De Tuinfabriek is het bureau van Mirella Schout gevestigd in Rotterdam. Mirella maakt op de individuele situatie toegesneden tuinontwerpen voor een betere sfeer en gebruik van buitenruimte. De persoonlijke wensen, maar ook de omgeving en architectuur van het huis vormen de inspiratie voor haar ontwerpen. De Tuinfabriek ontwerpt met enthousiasme en liefde voor vorm, materiaal en beplanting een plek om van te genieten.
Bekijk voor meer informatie en foto’s op de website www.detuinfabriek.nl

Snoei Tuinmaterialen

Wij mogen Snoei tuinmaterialen tot onze partners rekenen. Snoei is hét adres om een geslaagde basis voor uw tuin te leggen. Snoei tuinmaterialen heeft een uitgebreid assortiment (sier) bestrating, tuinhout, verlichting en tuinhuizen.
Bekijk het uitgebreide assortiment op www.snoeituinmaterialen.nl

Urbanscape

Urbanscape is gespecialiseerd in het plaatsen van groen daken. Groen daken hebben een esthetische functie voor de hedendaagse architectuur. Daarnaast geven ze een nieuwe functie aan gebouwen in stedelijke gebieden. Ze zijn ontworpen om de natuur in stedelijke gebieden terug te brengen. En bieden oplossingen voor belangrijke problemen zoals de opwarming in steden en het regenwater management.
Kijk voor meer informatie op www.green-urbanscape.com

Adezz

Potmaat is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige plantenbakken, die in verschillende materialen uitgevoerd worden. Dit zijn onder andere hardhout, polyester, cortenstaal, RVS, Aluminium, Hardhout FSC en polymeerbeton. De plantenbakken zijn op maat leverbaar waardoor ook uitzonderlijk grote afmetingen mogelijk zijn.
Bekijk de website adezz.com voor de uitgebreide collectie.