VHG garantie

Tuin met VHG-Garantie

Bij aanleg of onderhoud van een tuin of groenproject gaat het al gauw om een flinke investering. Ja, ondanks het feit dat Antwan TuinTotaal er alles aan doet om ook voor u de kosten zo laag mogelijk te houden. Goed te weten dan Antwan Tuinprojecten is aangesloten bij Branchevereniging VHG. We staan volledig achter het werk van onze hoveniers en achter de producten die we leveren. Als bewijs ontvangt u daarvoor het VHG garantie certificaat.

Consumentenvoorwaarden

Aan onze transparante offerte voegen we ook de Algemene Consumentenvoorwaarden  toe. Deze zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Hierin staat wat u van Antwan Tuinprojecten mag verwachten en waarop u moet letten.

Een klacht over tuinaanleg of onderhoud

Het werk van Antwan Tuinprojecten bestaat vooral uit mensenwerk. Er kan een keer iets mis gaan. Mocht dit gebeuren, richt u zich dan op de eerste plaats tot ons als hovenier. We doen er alles aan om het mankement zo snel mogelijk op te lossen. Bent u niet tevreden over de klachtafhandeling, dan kunt u dit voorleggen aan de Geschillencommissie Groen.

Garantiefonds

Het garantiefonds zorgt ervoor, dat bij faillissement van de uitvoerende partij, het werk door een collega-bedrijf tegen dezelfde condities wordt afgemaakt zodat u daar niet de dupe van wordt.

Kijk voor meer informatie over VHG Garantie op de wesbite.
Wilt u meer weten over de garanties die Antwan Tuinprojecten u biedt? Mail of bel 010-5011150 voor antwoord op uw vragen en een vrijblijvend adviesgesprek.