Tuinhuis met gym

Gym in uw tuinhuis

Een tuinhuis met gym in uw achtertuin? Deze klant heeft het gedaan. Er is een gym gecreëerd in het prachtige tuinhuis. Het grote houten buitenverblijf biedt een functie als schuur, tuinkamer en overkapping tegelijk. En dat in een fraai jasje. Veel hout gecombineerd met glas zorgt voor een strakke en natuurlijke uitstraling.

Wilt u ook een droomtuin? >

moderne boerderijwoning met tuin

Strakke tuin met grote overkapping

De tuin die rondom het huis loopt is voorzien van strakke lijnen. De vierkante tegels in combinatie met het bijpassende kleur grind zorgen voor een schoon looppad rond het huis. De sfeervolle klinkers bij de oprit wisselende sierlijk af met de strakke lijnen. Ook is er in deze tuin veel gras aangelegd. Ideaal voor activiteiten met de kinderen.

Een statement wordt gemaakt bij de voor- en tuindeur. Daar sieren twee robuuste cortenstaal potten met prachtige bomen, de entree. En de sfeervol aangelegde borders bieden ruimte voor onderhoudsvriendelijke siergrassen.

De echte eyecatcher is het houten buitenverblijf in de achtertuin. De kenmerkende houten latten geven een rijke uitstraling aan de tuin. Het buitenverblijf biedt plek voor een schuur, tuinkamer en overkapping. De zwarte buitenhaard zorgt voor een aangename temperatuur waardoor er het hele jaar door kan worden genoten van het buitenleven. De tuinkamer is ingericht met een lounge plek én gym. Heerlijk toch, zo in de achtertuin? En natuurlijk is er schuur-functie in dit buitenverblijf. Genoeg ruimte om de fietsen en tuingereedschap te stallen.

tuinhuis gym

Specificaties van de tuin

Voor deze tuin is de keuze gevallen op de volgende materialen:

Hekwerk / schutting:  Maatwerk gemaakt van bangkirai triple rhombus profiel

Verharding:  keramische tegels in een Romfix drainagemortel

Buitenverblijf: bangkirai triple rhombus profiel met kozijnen van Beschutt (Staal met veiligheidsglas)

Verlichting: Philips Hue verlichting met een app te bedienen

Beplanting: wolken van osmanthus gecombineerd met groenblijvende siergrassen en uitbundig bloeiende vaste planten

Plantenbakken: cortenstaal


Wilt u meer weten over deze tuin met gym in het tuinhuis?

Lijkt dit ook iets voor u? En bent u geïnspireerd door een gym in het tuinhuis? Neem dan contact met ons op. Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omgeving en weten als geen ander wat ervoor nodig is om een tuin te ontwerpen en realiseren waar u jarenlang van geniet. Ontdek het zelf. Bereid u voor met ‘Pin uw droomtuin’ en maak uw eigen moodboard aan. Wilt u liever eerst een tuinontwerp aan huis laten maken dan is dat mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op
voor uw droomtuin