Sierbestrating

Sierbestrating - Antwan Tuin TotaalSierbestrating

Overweegt u sierbestrating? Wellicht voor een nieuw terras, uw tuinpad herstellen, de oprit verfraaien of wellicht een geheel nieuwe tuin? Antwan Tuinprojecten Sierbestrating  is een bedrijf gevestigd in de regio Rotterdam, dat gespecialiseerd is in het aanleggen van alle soorten sierbestratingen. Van kleinere particuliere opdrachten tot grote zakelijke projecten.

Informeer naar de mogelijkheden

Tuinbestrating

Naast beplanting vormt sierbestrating een belangrijk onderdeel van uw tuin. Mooie tuinbestrating geeft een tuin net dat beetje extra charme en sfeer dat u zoekt. Afhankelijk van uw tuinontwerp en uw persoonlijke smaak maakt u een keuze voor het materiaal van de tuinbestrating. Zo geeft u uw tuin de juiste uitstraling.

Bestratingsplan

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, stellen wij een uitgebreid bestratingsplan op. In dit plan wordt onder andere de uitstraling van de nieuwe bestrating besproken, de afmetingen van de paden en de terrassen vastgelegd en natuurlijk worden de gewenste tegels en/of stenen meegenomen in het ontwerp. Wij besteden ruim de aandacht aan al uw specifieke wensen en behoeften, zodat uw ideeën duidelijk worden verwoord in het uiteindelijke plan. U blijft in elke stap van het proces betrokken.

tuinontwerp - Antwan Tuin Totaal

Elke soort sierbestrating

De stratenmakers van Antwan Tuinprojecten werken met alle soorten tuinbestrating. U heeft ruime keuze uit vele soorten sierbestrating. Flagstones, tuintegels, betonklinkers, natuursteen, siergrind of split; wij zorgen ervoor dat de juiste bestrating voor uw tuin wordt gelegd! En behalve het leggen van sierbestrating, helpen wij u bovendien bij het kiezen voor de bestrating die het beste bij uw tuinstijl past zodat uw tuin de gewenste sfeer uitstraalt.

Wilt u meer weten over sierbestrating en wat we hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of een offerte op maat.

Uw partner voor prachtige sierbestrating!

Altijd strak gelegde bestrating

Niet alleen het bestraten van uw tuin, maar ook het herstraten of ophogen van uw tuin doen onze stratenmakers graag voor u. Verzakte tuinbestrating ziet er al snel slordig uit en zorgt ervoor dat uw tuin een onverzorgde uitstraling krijgt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw tuin er netjes bijligt. Ook het realiseren van tuinmuurtjes, vijverranden of pallisaden in de steensoort van uw keuze is geen enkel probleem. Wij verzorgen tevens het bestratingsmateriaal en voeren eventuele oude bestrating voor u af.

Gespecialiseerde stratenmakers

Bij Antwan Tuinprojecten vindt u het totaalpakket van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Omdat bijna elke tuin deels uit bestrating bestaat, hebben we fulltime stratenmakers in dienst. Deze vakmannen werken nauw samen met onze hoveniers om tot een perfect totaalplaatje van uw tuin te komen.

Verwante diensten

Naast enkel bestratingswerkzaamheden, bieden wij ook nevendiensten aan die bij het bestraten komen kijken. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden zoals:

 • Grondverzet
 • Afwatering
 • Riolering
 • Drainage
 • Grindputten
 • Schuttingen plaatsen
 • Aanleg van een nieuw gazon
 • Planten van bomen en planten
 • Sneeuwschuiven
 • Hoveniers werkzaamheden
 • Kunstgras leveren en leggen

Meer weten over sierbestrating?

Wilt u graag meer weten over sierbestrating of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag bij de aanleg.

Neem contact op