Terrasoverkapping Rotterdam

Een terrasoverkapping op maat gemaakt

Een terrasoverkapping in Rotterdam die op maat is gemaakt en helemaal aansluit bij uw wensen en uitstraling van uw tuin? Of u nu een compacte of royale tuin heeft, wij als hovenier en tuinspecialist denken met u mee zodat u kunt genieten van uw terrasoverkapping op maat. Wij realiseren overkappingen in Rotterdam en omgeving.

Wilt u meer weten over terrasoverkappingen of veranda’s?

Prachtige terrasoverkapping Rotterdam

U vindt dat uw tuin in Rotterdam nog niet af is: er ontbreekt nog iets. Op zich is uw doel bereikt. Uw droomtuin is gerealiseerd. U heeft een prachtige tuin waar u volop van geniet, maar u wilt ook van uw tuin genieten als het regent. En om nu buiten te staan tijdens een heftige regenbui of naar buiten te gaan wanneer het miezert… Heeft u al gedacht een luxe overkapping op maat gemaakt?

Voor een tuin maken wij altijd een uitgebreid tuinontwerp. Inclusief of exclusief veranda. Maar een terrasoverkapping in de tuin is bijna net zo ingewikkeld en ingenieus als een tuin zelf. Een perfecte terrasoverkapping heeft namelijk enorm veel details. En daarom maken we voor uw terrasoverkapping ook altijd een gedetailleerd ontwerp. Stap voor stap schetsen en tekenen wij elk detail.

Want het verhaal van uw terrasoverkapping moet helemaal kloppen. Antwan Tuinprojecten is niet de goedkoopste overkappingsleverancier. Maar wij staan voor kwaliteit en bieden graag de zekerheid van jarenlang beschermd tuingenot.

Duurzame terrasoverkapping

Maar we zorgen er wel voor dat uw terrasoverkapping in Rotterdam duurzaam is. Dat uw tuinoverkapping tijdloos is. Daarnaast houden wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van terrasoverkappingen in de gaten. Onze terrasoverkappingen zijn luxe en ze voelen warm aan en zijn met (of zonder) kachel ook letterlijk warm. Ze zijn stoer en strak dankzij de combinatiemogelijkheden van aluminium, rvs, hout en glas.

Wij maken al jarenlang houten terrasoverkappingen en terrasoverkappingen van glas voor de beste tuinbeleving.

Kortom: niet de goedkoopste maar wel de beste terrasoverkapping. Wilt u ook de mooiste tuinoverkapping in uw tuin in Rotterdam?

Of ontdek de luxe terrasoverkappingen van Antwan Tuinprojecten door verder te lezen.


De mooiste overkappingen voor uw terras en tuin in Rotterdam vindt u bij Antwan Tuinprojecten

Strak design. Minimalistische bouwstijl. Het liefst een terrasoverkapping zonder veel gedoe en fratsen.

Er zijn meerdere toepassingen mogelijk als u kiest voor een overkapping. De meest gebruikte opties zijn:

  • terrasoverkapping
  • buitenverblijf aan huis
  • kapschuur
  • carport

Zonnewering of niet. Wel of geen schuifpui. Een terrasoverkapping van glas of van hout? Of kiest u voor de aluminium of stalen variant. Of een combinatie van materialen? Met of zonder kachel. Gedeeltelijk open of volledig gesloten? De uitdaging is om uw ideale terrasoverkapping samen te stellen. Vragen zoals: ‘Wanneer ziet een terrasoverkapping er nu perfect uit? en Wanneer past een overkapping 100% bij ons, onze woning en onze tuin in Rotterdam?’. Hier helpen wij u bij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste advies geven.

Bij uw tuinoverkapping moeten we op elke vierkante centimeter letten. Maar daardoor maken we van uw terrasoverkapping een buitenkamer die – indien gewenst – gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen hier geniet u volop van de frisse buitenlucht.

Een terrasoverkapping van hout

Een houten terrasoverkapping is tijdloos. Hout is het meest klassieke tuinmateriaal. Maar tegelijkertijd ook modern.

Stoer en robuust staat de houten overkapping van ons in uw tuin in Rotterdam. Het grote en stevige hout brengt u dicht bij de natuur. En het vergrijzen van hout laat uw overkapping nog meer opgaan in uw tuin.

Het mooie aan een houten tuinoverkapping is dat elke overkapping uniek is. Er zijn enorm veel houtsoorten te verkrijgen. Van Douglas hout tot vurenhout of eikenhout. Ontdek onze houten mogelijkheden voor uw houten veranda in de tuin en laat u inspireren door onze creatieve adviseurs.

Hoe ziet u nu uw ideale houten terrasoverkapping in Rotterdam voor u? Deel uw wensen met ons!

Tuinoverkappingen en veranda's - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van glas

Een glazen terrasoverkapping in uw tuin in Rotterdam is als een klein kasje. Houdt u van veel licht en is de zon u niet snel te fel?

Een overkapping met zijkanten van glas maakt binnen echt buiten. Het resultaat van een terras met glas is een luxe buitenkamer. Ook een ideale oplossing als u extra ruimte aan uw woning wilt of uw woning wilt vergoten. Het grote voordeel van onze luxe glazen terrasoverkappingen is dat u geen last heeft van een grootscheepse verbouwing.

Een glazen terrasoverkapping is een extra luxe terrasoverkapping. U zit middenin uw tuin. Maar dan warm omringt door glas. Met uitzicht op uw hele tuin. Ook als het buiten enorm hard giet. Ook als het erg koud is. Ook als er een scherpe oostenwind waait. U zit het hele jaar buiten enorm comfortabel. Als een koning in een huis van glas. Maar dan in uw eigen tuin.

Een terrasoverkapping aan uw huis in Rotterdam of los in de tuin plaatsen?

Kiest u voor een vrijstaande overkapping in de tuin of een terrasoverkapping die aan mijn woning is bevestigd? Wilt u dat uw terras opgaat in uw tuin of opgaat in uw woning? En hoe belangrijk is schaduw voor u? Kiest u ervoor om de overkapping aan uw woning te plaatsen? Hou er dan rekening mee dat dit het daglicht in uw woonkamer tegengaat.

De positie is de belangrijkste stap om te beginnen met een terrasoverkapping. De plaats waar u een terrasoverkapping wilt hebben bepaald hoe groot uw overkapping kan worden. Aan het huis vast is de meest gekozen optie (omdat er dan iets minder materiaal nodig is).

Denkt u aan de overkappingsdetails?

Een terras ontwerpen en bouwen is meer werk dan u denkt. Heeft u er al bij stilgestaan dat een terrasoverkapping het beste schuin kan zijn? Zodat regenwater er gewoon vanaf loopt. Over de details hebben we het later wel. Of moeten we daar juist extra op letten?

Wilt u dat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met uw terrasoverkappingsontwerp? Ontdek tijdens een gratis gesprek in Rotterdam of er een perfecte driehoek kan ontstaan tussen onze prijzen en uw verandawensen en mogelijkheden.

Hoogwaardige terrasoverkappingen Rotterdam van Antwan Tuinprojecten

Antwan Tuinprojecten is sinds 2001 uw hovenier en leverancier van luxe en de beste tuinoverkappingen. En als hovenier zijn wij erg handig in het ontwerpen en bouwen van een tuinoverkapping die helemaal opgaat in uw tuin. Wij maken verrassende designs en realiseren de mooiste overkappingen. Bij ons betaalt u voor kwaliteitsveranda’s. En is er binnen een paar jaar toch iets mis met de overkapping? Dan krijgt u van ons de garantie dat we het oplossen.

Ontdek hoe wij die terrasoverkapping realiseren!