Terrasoverkapping Vlaardingen

Een persoonlijke terrasoverkapping op maat gemaakt

Wilt u graag een terrasoverkapping in uw tuin in Vlaardingen? Lees dan snel verder over de mogelijkheden van een terrasoverkapping op maat gemaakt.

Een luxe en stijlvolle terrasoverkapping in uw tuin in Vlaardingen

U hebt besloten dat u de kwaliteit van uw tuin in Vlaardingen nog een stapje wilt verhogen. Want u wilt genieten nog beter maken. Nog eenvoudiger door genieten dichtbij huis te maken. Misschien zelfs vast aan huis. Want u vindt dat uw terras in uw tuin een volwaardig onderdeel van genieten is. Een terras met overkapping is de favoriete plek van uw tuin. Het zorgt voor nog meer wooncomfort. Het zorgt ervoor dat thuis genieten nog meer waarde krijgt. Daarom ontwerpen wij terrasoverkappingen, louvredaken en veranda’s.

U hebt misschien al een terras in uw tuin. Of nog helemaal niet. Hoe dan ook: uw wilt behaaglijk en beschermd in uw tuin kunnen genieten. Ook wanneer het regent of de laaghangende zon fel schijnt. Als het miezert of waait wilt u toch buiten kunnen zijn. Want u wilt vaker buiten eten met het gezin of vrienden. U wilt meer in de buitenlucht zijn en minder binnen zitten. En daar heeft u geld voor over. Daar wilt u in investeren. Antwan Tuinprojecten is dan niet de goedkoopste terrasoverkapping investering. Maar wel de beste investering. Omdat wij gaan voor kwaliteitsveranda’s. Die nu en later de perfecte tuinoverkapping zijn.

Want het designen van de perfecte terrasoverkapping is niet eenvoudig. Maar we zorgen er wel voor dat de kwaliteit en de uitstraling van uw overkapping er perfect en minimalistisch uitziet. Dat de eenvoudige en pure vormen opvallen. We gaan altijd op zoek naar een perfecte balans tussen de uitstraling van uw tuin en uw woning. Dat uw terras samen met overkapping wel opvalt maar niet te veel. De terrasoverkapping moet volledig opgaan in de ruimte van uw tuin. Overbodige fratsen en details die niets toevoegen aan leef comfort ontbreken bij ons. Onze terrasoverkappingen zijn stijlvol, van hoogwaardige kwaliteit en een verfraaiing van uw woning en uw tuin.

Wij maken uw vrije tijd in Vlaardingen aangenamer. Met behulp van uw gewenste terrasoverkapping.

Buiten in uw tuin begint bij Antwan Tuinprojecten!

Terrasoverkapping laten ontwerpen!

Ontdek nog meer over de luxe terrasoverkappingen van Antwan Tuin Totaal..


De mooiste overkappingen voor uw terras en tuin in Vlaardingen vindt u bij Antwan Tuinprojecten

Strak design. Minimalistische bouwstijl. Het liefst een terrasoverkapping zonder veel gedoe en fratsen.

Zonnewering of niet. Wel of geen schuifpui. Een terrasoverkapping van glas of van hout? Of kies je voor de aluminium of stalen variant. Of toch maar een combinatie van alle vier? Met of zonder kachel. Gedeeltelijk open of volledig gesloten? De uitdaging is om een ideale terras samen te stellen. Maar er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel overkappingsextraatjes te kiezen. Dat maakt een terrasoverkapping niet eenvoudig. Wanneer ziet een terrasoverkapping er nu perfect uit? Wanneer past een overkapping 100% bij ons, onze woning en onze tuin in Vlaardingen?

Want uw terras is veel meer dan een verhoogd gedeelte in uw tuin. Het is een plek waar geen zonnestraaltje gemist moet worden en waar het helemaal droog is. Waar het ook niet te koud en niet te warm moet zijn. Kortom: het moet een plek zijn die behaaglijk is bij elk weerbericht.

Bij uw tuinoverkapping moeten we op elke vierkante centimeter letten. Maar daardoor maken we van uw terrasoverkapping een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen die dan frisse buitenlucht ademt.

Denk eens na over bijvoorbeeld de volgende twee soorten terrasoverkappingen. Al dan niet in combinatie met strak rvs of aluminium.

natuurlijke overkapping - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van hout

Een houten terrasoverkapping is tijdloos. Hout is het meest klassieke tuinmateriaal. Maar tegelijkertijd ook modern.

Stoer en robuust staat de houten overkapping van ons in uw tuin in Vlaardingen. Het grote en stevige hout brengt u dicht bij de natuur. En het vergrijzen van hout laat uw overkapping nog meer opgaan in uw tuin.

Het mooie aan een houten tuinoverkapping is dat elke overkapping uniek is. Er zijn enorm veel houtsoorten te verkrijgen. Van Douglas hout tot vurenhout of eikenhout. En elke houten balk en elke houten plank is al anders dan de andere balk of plank. Ontdek onze houten mogelijkheden voor uw houten veranda in de tuin en laat u inspireren door onze creatieve adviseurs.

Hoe ziet u nu uw ideale houten terrasoverkapping in Vlaardingen voor u? Want wij realiseren die!

Tuinoverkappingen en veranda's - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van glas

Een glazen overkapping in uw tuin in Vlaardingen is als een klein kasje. Houdt u van veel licht en is de zon u niet snel te fel?

Een overkapping met zijkanten van glas maakt binnen echt buiten. Het resultaat van een terras met glas is een luxe buitenkamer. Ook een ideale oplossing als u extra ruimte aan uw woning wilt of uw woning wilt vergoten. Het grote voordeel van onze luxe glazen terrasoverkappingen is dat u geen last heeft van een grootscheepse verbouwing.

Een glazen terrasoverkapping is een extra luxe terrasoverkapping. U zit middenin uw tuin. Maar dan warm omringt door glas. Met uitzicht op uw hele tuin. Ook als het buiten enorm hard giet. Ook als het erg koud is. Ook als er een scherpe oostenwind waait. U zit het hele jaar buiten enorm comfortabel. Als een koning in een huis van glas. Maar dan in uw eigen tuin.

Een terrasoverkapping aan uw huis in Vlaardingen of los in de tuin plaatsen?

Kies ik voor een vrijstaande overkapping in de tuin of een terrasoverkapping die aan mijn woning wordt gekoppeld? Wilt u dat uw terras opgaat in uw tuin of opgaat in uw woning? En hoe belangrijk is schaduw voor u? Met een terrasoverkapping aan uw huis vast haalt u niet het maximale uit het licht dat in uw woning valt.

De positie is de belangrijkste stap om te beginnen met een terrasoverkapping. De plaats waar u een terrasoverkapping wilt hebben bepaald hoe groot uw overkapping kan worden. Aan het huis vast is de meest gekozen optie (omdat er dan iets minder materiaal nodig is). Maar de beste en mooiste plek voor uw tuinoverkapping kunt u het beste niet kiezen vanwege prijstechnische argumenten. Dat komt namelijk later wel aan bod.

Denkt u aan de overkappingsdetails?

Een terras ontwerpen en bouwen is meer werk dan u denkt. Er liggen meer foutjes op de loer dan u denkt. Misschien heeft u er bijvoorbeeld nooit aan gedacht dat een terrasoverkapping het beste schuin kan zijn. Zodat regenwater er gewoon vanaf loopt. Over de details hebben we het later wel. Of moeten we daar juist extra op letten?

Wilt u dat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met uw terrasoverkappingsontwerp? Ontdek tijdens een gratis gesprek in Vlaardingen of er een perfecte driehoek kan ontstaan tussen onze prijzen en uw verandawensen en mogelijkheden.

Gratis overkappingsgesprek!

Een terrasoverkapping in Vlaardingen van Antwan Tuinprojecten is investeren in uzelf

Dankzij een luxe veranda in Vlaardingen van Antwan Tuinprojecten zit u langer buiten in een heerlijk zittende loungeset. U geniet langer van de zon of de heerlijk frisse tuin na een harde regenbui. De zonwering beschermt u tegen irritant en verblindend lichtinval. En ook als de zon onder is gegaan, zorgen wij met behulp van de juiste verlichting voor een mooie avond. Met de juiste kleuren terrasverlichting houden wij uw buitenavond natuurlijk en rustgevend. En met het juiste tuinonderhoud geniet u het hele jaar door van uw tuin!

U beslist hoe warm het onder uw terrasoverkapping is. Met of zonder heater. Hoewel een elektrische verwarming u helpt om het buiten net zo lekker warm te houden als binnen. En u geniet warm van de buitenlucht terwijl de buren binnen zitten.  

Als u eenmaal een terrasoverkapping door ons heeft laten ontwerpen en bouwen wilt u die overkapping echt niet meer missen. U haalt meer uit de woorden samen genieten. Want samen buiten bijkomen doet wonderen.

Kortom: een terrasoverkapping van Antwan Tuinprojecten is een dure investering. Maar het is een goede investering in uzelf. En die kwaliteitsinvestering is niet in geld uit te drukken!

Begin vandaag nog met investeren en zet de eerste stap door contact op te nemen met onze creatieve overkappingsarchitecten.

Luxe terrasoverkapping realiseren!