Tuinontwerp

Tuinontwerp door Antwan Tuinprojecten

Betalen om een hovenier een tuinontwerp te laten maken: waarom zou u dat doen? Nou: droomt u van een nieuwe tuin? Ziet u zich liever vandaag dan morgen zitten in de perfecte tuin vanwege één van de volgende redenen:

  • Het kan zijn dat u net een nieuwe woning heeft gekocht waar de tuin nu een kale zandvlakte is.
  • U bent niet meer helemaal tevreden over uw tuin die u een paar jaar geleden aan heeft laten leggen.
  • Misschien bent u net verhuisd en heeft u een hele andere smaak dan de vorige bewoners.
  • Of het is tijd voor een renovatie omdat bijvoorbeeld het hout van de schuur verrot is of bijna alle tegels van het terras gescheurd of verzakt zijn.
  • Wilt u wel graag met uw tuin aan de slag maar wilt u eerst op een laagdrempelige manier de mogelijkheden ontdekken? Ontdek dan meer over onze service tuinontwerp aan huis.

Tuinontwerp aan huis

Wilt u eerst eens op een laagdrempelige manier kennismaken? Krijg direct een idee van de mogelijkheden voor uw tuin door onze speciale service: tuinontwerp aan huis. Wij nemen materialen mee en maken direct aan tafel bij u een tuinschets. Heel concreet en fijn dat het op uw tijdstip kan, in plaats van rekening te houden met openingstijden van tuincentra en hoveniersbedrijven. Wilt u er meer over weten?
> Ga naar tuinontwerp aan huis

Tuinontwerp voor droomtuin

Die aangelegde droom begint met een plan. Een realistisch plan. Een betaalbaar plan. Een doordacht plan. Een groenplan. Een plan dat gebaseerd is op uw tuinwensen en tuineisen. Een plan dat laat zien hoe uw tuindromen eruit gaan zien. Een vertaling van de vraag hoe uw ideale tuin eruitziet. Hoe u het liefst in de tuin wilt genieten. We gaan een tuinplan maken dat we direct uit kunnen voeren. Zonder plan geen droomtuin. Want waarom zou u zomaar een nieuwe tuin laten aanleggen terwijl u geen idee heeft hoe de tuin er (ongeveer) uit komt te zien?

Dat is een tuinontwerp van Antwan Tuinprojecten. En u kunt vandaag nog beginnen met dat plan!

Vraag offerte aan

Tuinontwerp Antwan Tuin Totaal


Wij maken de tuininrichting van uw dromen

Wij nodigen u uit in de groene droomwereld van Antwan Tuinprojecten. In deze ideale en perfecte wereld droomt u weg in uw tuin. U zit heerlijk in uw lounge stoel op het terras, terwijl de zon midden in uw gezicht schijnt, u geniet van de goudvissen in uw vijver of de vogels in uw volière en u kunt uzelf horen denken. Want het enige dat u hoort is het tjilpen van de vogels en het ruisen van de wind.

Terwijl de regen op het dak klettert zit u heerlijk droog onder uw terras. De tuinhaard houdt het behaaglijk warm.

Een maand later geniet u van de bloesems terwijl u het gras maait. En nog geen half jaar later is uw tuin prachtig rood-geel-bruin. Terwijl uw tegels nog net zo grijs zijn als toen u ze kocht. En het gras is er voor uw gevoel nog net iets groener op geworden.

Dat is de uitdaging van ons tuinontwerp. Om ervoor te zorgen dat al uw tuinwensen en tuineisen benoemd worden. En dat uw tuin een plaats is waar u heel veel in kunt genieten. Of de zon nu schijnt of dat het regent. Of u nu een groene tuin wilt of zoveel mogelijk bestrating. We gaan op zoek naar uw droomtuin. En ons tuinontwerp zet uw droomtuin op papier. Uw tuindromen gaan we tekenen en schetsen.

Dankzij een tuinontwerp van Antwan Tuinprojecten worden uw tuindromen geen bedrog.

Tuinontwerp Antwan Tuin Totaal


Een betaalbaar tuinontwerp

Een tuinontwerp kost inderdaad geld. U betaald voor de tijd dat wij met u overleggen en uw ontwerp uitdenken en zorgen dat een schets een gedetailleerde tekening wordt.

Een tuinontwerp moet een tuinplan op maat zijn. Een plan met groene kwaliteit. Een plan dat perfect bij u aansluit. Maar wel zonder poespas. Een tuinplan moet efficiënt zijn en bij u passen. Daarom maken we altijd een tuinontwerp zoals u wilt! Maar dat betekent niet dat een goed tuinontwerp gratis kan. Maar wel goedkoper.

Vraag offerte aan


Zelf een tuinontwerp laten maken

Uw tuin is niet wat het moet zijn of uw tuin is er nog niet. Maar uw tuin moet anders.

Iedereen kan zelf een tuinontwerp maken. U kunt online een gratis tekenprogramma vinden, zelf een inspiratiebord op Pinterest maken, beurzen bezoeken of u gaat via Google op zoek naar de mooiste tuinen.

Maar een tuinontwerp is hét beeld dat laat zien hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Het is een indelingsplan. Een meetplan. Een materialenplan. En een beplantingsplan. Een tuinontwerp is niet eenvoudig.

Onze tuinarchitecten ontwerpen uw droomtuin

Wij maken echt een droomplaatje van uw tuin. We ontwerpen uw tuin zodat het net een foto is. Wij zorgen dat u echt trots kunt zijn op uw tuin. Want heeft u vaker een tuin ontworpen? Weet u op welke details u moet letten? Weet u wat de invloed van de omgeving op uw eigen tuin is? Op welke manier kijkt u vanuit huis de tuin in? Heeft u aan de looplijnen, kijklijnen of hartlijnen gedacht? En heeft u weleens gehoord van een vlekkenplan?

Is de plek die u in gedachten heeft wel handig voor de vijver of de veranda?

Wij zijn enorm goed in het vertalen van groene tuinwensen. We maken namelijk al uw tuinideeën, tuininspiratie en uw eigen tuincreativiteit nog concreter. En samen komen we tot tuindromen die u zelf nog niet gedroomd had. We voorkomen tuin teleurstellingen. We denken na over de technische details en de juiste materialen. En zo maken we een droomtuin die binnen uw budget past.

En ondertussen hebben we nog niet eens verteld dat we het dagelijks doen…

Ervaar zelf hoe wij dagelijks tuinen ontwerpen door een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

tuinontwerp

 


Waarom zou u voor een tuinontwerp van Antwan Tuinprojecten kiezen?

We zijn niet de goedkoopste hovenier van Rhoon en omstreken. Maar we durven wel te zeggen dat we zeer bekwame tuinaanleggers zijn. We leggen namelijk niet zomaar tuinen aan. Nee: we leggen alleen maar droomtuinen aan. Tuinen die dromen op korte termijn en op lange termijn vervullen.

Wilt u ook een onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin?

Inderdaad. Een tuinontwerp kost geld, maar het is ook een investering. Een investering die nodig is om uw dromen te vervullen. Maar die investering verdient zich terug. Beloofd!

Vraag offerte aan

Ons tuinontwerp beginnen we altijd met een persoonlijk moodboard

We hebben al heel veel droomtuinen aangelegd. Te veel om op te noemen. We hebben moderne droomtuinen aangelegd. We hebben landelijke tuinen ontworpen. Vergeet de klassieke tuinen niet. En het liefst maken we een tuin van verschillende stijlen.

We gaan voor u een unieke droomtuin proberen te maken. Zodat uw tuin persoonlijk wordt en echt bij u past. Dé plek waar u zich buiten thuis voelt en waar u geluk ziet, voelt, ruikt en ervaart. Waar u graag veel tijd doorbrengt met uw gezinsleden, familie en vrienden.

Maar welke stijl heeft uw droomtuin? Welke mogelijkheden zijn er überhaupt en welke past bij u? En heeft u al nagedacht over de talloze tuinmaterialen als hout, steen, aluminium, kunststof en staal die er te koop zijn?

We willen u graag helpen. Door het vertalen van uw tuinideeën eenvoudiger te maken. Dat doen we met behulp van ons moodboard.

Stel alvast online uw eigen nieuwe tuin samen. Dat is zelf alvast uw tuin ontwerpen. Dat doen we met allemaal gerealiseerde droomtuinen. Dat zijn allemaal tuinen waar wij trots op zijn. Tuinen die wij graag laten zien en over vertellen.

Tuinen waar wij al honderden mensen blij mee hebben gemaakt. In ons grote archief vindt u allemaal droomtuinen die we de afgelopen twintig jaar hebben aangelegd. Tuinen die we allemaal met plezier vastgelegd hebben, waarmee wij u graag op ideeën brengen en tuinen die ons inspireren en u ook kunnen inspireren.

Zo maakt u bij ons uw droomtuin al een klein beetje werkelijkheid.

Start vandaag nog met uw ontwerpen met uw eigen tuinmoodboard!

Klik voor uw moodboard


hovenier den haag