Veranda Dordrecht

Veranda Dordrecht

veranda dordrecht

Wilt u een unieke veranda in Dordrecht laten realiseren? Een exemplaar dat volledig aansluit bij uw wensen en ideeën? Of wellicht wilt u graag een veranda maar heeft u nog niet helemaal scherp hoe deze eruit moet zien. Dan denken wij graag met u mee. Van ontwerp tot realiseren. Zodat u kunt genieten van een prachtige veranda in uw tuin in Dordrecht waardoor u het hele jaar buiten kunt leven.

Wilt u direct kennismaken? >

Meer buiten genieten met een prachtige en luxe veranda in uw tuin in Dordrecht

De zon is als een feestje. U kunt het gewoon merken als de zon schijnt. Aan uzelf, aan iedereen thuis en aan collega’s. De zon maakt iedereen een stukje vrolijker. En als het wat warmer wordt, zet u automatisch de deur naar de tuin in Dordrecht of op kantoor weer open om een klein beetje buiten te kunnen zijn.

Buitenlucht doet ons goed heeft Moeder Natuur bedacht. En wat als u nu vaker in de buitenlucht kunt zijn? Ook als de zon niet schijnt en het regent en het iets kouder is? Het hele jaar door buiten zitten, wie wil dat nu niet?

Dat kan namelijk. De oplossing is een veranda. Dankzij een veranda in Dordrecht kunt u van elk zonnestraaltje genieten en altijd heerlijk beschut buiten zitten. Want dankzij de overkapping kunt u ook gerust buiten zitten wanneer het regent of waait. Zomer en winter, het hele jaar door. Want de overkapping van een veranda beschermt u in juli tegen de felle zon en zorgt dat u in december buiten kunt overwinteren met een buitenkacheltje.

Is buiten niet de perfecte reden om vandaag nog uw verandadroom in Dordrecht te realiseren? Doe het met Antwan Tuinprojecten?

Laat daarom vandaag nog uw veranda bouwen door Antwan Tuinprojecten! Want meer buiten zijn. Wie wil dat nu niet?

Ik wil ook een veranda in mijn tuin!

Of lees verder over de mogelijkheden voor een veranda van Antwan Tuinprojecten in uw tuin.


Ontwerp bij ons uw droomveranda die past bij u, uw tuin en uw woning

Hoe ziet uw droomveranda in Dordrecht eruit? Denkt u nu aan een klassieke veranda? Een landelijke veranda? Een moderne veranda? Robuust en stoer. Rustig en eenvoudig? Luxe en weelderig? Welke woorden passen bij uw stijl en smaak en dus uw veranda?

Tegen uw woning aangebouwd of midden in de tuin? Hout, kunststof of glas? Een houten overkapping of kiest u toch voor riet of dakpannen?

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor een persoonlijke veranda.

Een standaardveranda bestaat niet

Een standaardveranda bestaat niet. Nee. Onze ontwerpers tekenen elke keer weer een nieuwe veranda. Zoals ze nog nooit ontworpen hadden. Kortom: een veranda van Antwan Tuinprojecten zal jarenlang voor extra woonplezier in de tuin zorgen. Omdat het úw veranda in Dordrecht is.

Heeft u genoeg veranda inspiratie opgedaan? Dan vertalen wij dit samen met u naar een eigen veranda. Door de juiste kleuren, vormen, lijnen en texturen te combineren. Zo creëren wij een uitgebalanceerde veranda die bij u past. Door heel slim gebruik te maken van verschillende houtsoorten, andere materialen, versieringen en verbindingen krijgt u van ons een persoonlijke veranda. Een veranda moet 100% bij uw passen. En daar zorgen wij voor.

Waarom zou u een veranda laten bouwen Antwan Tuinprojecten?

Waarom zou u voor een ‘dure’ veranda van Antwan Tuinprojecten kiezen? Omdat wij werken met verschillende duurzame houtsoorten. Hoe duurzamer, hoe duurder. Maar hoe duurzamer, hoe langer uw veranda als nieuw blijft. Daarom is een veranda een goede investering. Een goede investering die zich ook letterlijk terugbetaalt: in woonplezier en de waarde van uw woning in Dordrecht.

Laat u daarom inspireren door onze ontworpen en gebouwde houten veranda’s. Bijvoorbeeld van Douglas hout. Een prachtige houtsoort die jarenlang meegaat met een roze-achtige kleur en een duidelijke streeptekening met kleine vlammetjes.

Wij van Antwan Tuinprojecten ontwerpen bijna dagelijks veranda’s. En dat al 20 jaar lang. Onze creatieve vormgevers maken uw veranda mooi én praktisch. Van speelhoek voor uw kinderen tot een uitbreiding van de keuken. De hele veranda wordt tot in de puntjes ontworpen en gebouwd.

Een tuinkamer: nog een stapje luxer dan een veranda

Een veranda is heel simpel gezegd vier palen met een dak. Maar eigenlijk veel meer dan dat.  Eventueel wordt uw veranda beschermd door de muur van uw woning. Maar alsnog kan de wind door uw veranda waaien. En kan er regen op het terras van uw veranda in Dordrecht druppen.

Daar is een oplossing voor: uw veranda kunt u ook uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer. Dat is een veranda met glazen wanden, die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Men neme voor één tuinkamer: een veranda. Drie glazen zijwanden. En een speciale glazen wand met een schuifpui.

Dan kunt u gewoon elke dag buiten in Dordrecht ontbijten. Welk weer het ook is. Hoe klinkt dat?

Wilt u ook een droom veranda in Dordrecht van Antwan Tuinprojecten?

Wij maken uw veranda dé favoriete plek van uw woning. Een plek waar u zich even terugtrekt uit het drukke leven. Een plek waar u samen met uw gezin of met vrienden helemaal tot rust komt.

Kortom: bent u op zoek naar een manier om uw woonruimte uit te breiden? Wilt u gewoon meer kunnen genieten van uitzicht op uw tuin? Of wilt u simpelweg meer buiten zijn? Van eenvoudige veranda tot een luxe en stijlvolle veranda of tuinkamer: een veranda begint bij Antwan Tuinprojecten.

Dan is een veranda zonder twijfel een heel interessante keuze. Want wilt u buiten zijn niet in het water laten vallen door regen of wind? Wilt u gewoon het hele jaar heel eenvoudig genieten van de frisse buitenlucht? Het kan allemaal met een veranda van Antwan Tuinprojecten Onze veranda’s brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten.

Een veranda van Antwan Tuinprojecten Is dat wat voor uw tuin in Dordrecht?

Vraag eens vrijblijvend een verandaofferte aan!

Maak uw compleet met al onze diensten
• tuinontwerp • tuinaanleg • tuinonderhoud • terrasoverkapping • kunstgras • tuinproject