Veranda Hoogvliet

Veranda Hoogvliet

Een prachtige veranda in Hoogvliet laten realiseren door een vakkundige partij die weet hoe een tuin in elkaar steekt? En dus ook wat de ideale plek is voor een veranda? Laat uw veranda op maat maken door Antwan Tuinprojecten.

Direct kennismaken? >

Wilt u ook een luxe en prachtige veranda in uw tuin in Hoogvliet?

Laten we deze pagina over veranda’s beginnen met een vraag. Hoe ziet uw woning in Hoogvliet eruit: chic, modern of toch landelijk? En een tweede vraag is een echte verandavraag: en hoe ziet uw tuin in Hoogvliet eruit? Is uw tuin net zo ingericht als uw woning?

Wij zien uw tuin als het verlengstuk van uw woning. En waarschijnlijk vindt u de inrichting van uw woning enorm belangrijk. U heeft uw woning doordacht ingericht. Zodat uw huis echt uw thuis is. De sfeer en de stijl van de inrichting van uw woning is in de sfeer en de stijl die precies bij past.

En zo richten wij ook uw tuin in: naar de sfeer en de stijl die bij uw past. Want uw tuin is als een extra kamer. Maar wel een unieke kamer. Want het verschil is dat deze kamer niet binnen maar buiten is.

Maar wist u dat er een manier is om heel eenvoudig deze verschillen kleiner te maken? Dat u heel makkelijk van uw kamer binnen naar uw kamer buiten te lopen. De oplossing is het woord veranda. Het onderwerp van deze pagina.

Een veranda zorgt ervoor dat er bijna geen verschil meer is tussen uw woning en uw tuin. De perfecte overgang van uw huis naar de tuin. Een veranda is door haar overkapping dé tuinkamer van uw woning. En met een buitenhaard is het net zo lekker warm als binnen. Zo bent u door een veranda buiten én binnen tegelijk.

Dankzij een veranda bent u vaker buiten. Daardoor wordt u gelukkiger en krijgt u meer energie. Want onder een veranda zit u in de buitenlucht. En zoals u weet: de buitenlucht is enorm gezond.

Laat daarom vandaag nog uw veranda in Hoogvliet bouwen door Antwan Tuinprojecten! Want meer buiten zijn. Wie wil dat nu niet?

Ik wil ook een veranda op maat!

Of lees verder over de mogelijkheden voor een veranda van Antwan Tuinprojecten in uw tuin.


Ontwerp bij ons uw droomveranda die past bij u, uw tuin en uw woning in Hoogvliet

Hoe ziet uw droomveranda eruit? Denkt u nu aan een klassieke veranda? Een landelijke veranda? Een moderne veranda? Robuust en stoer. Rustig en eenvoudig? Luxe en weelderig? Welke woorden passen bij uw stijl en smaak en dus uw veranda?

Tegen uw woning aangebouwd of midden in de tuin? Hout, kunststof of glas? Een houten overkapping of kiest u toch voor riet of dakpannen?

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor een persoonlijke veranda in Hoogvliet.

Een standaardveranda bestaat niet

Een standaardveranda bestaat niet. Nee. Onze ontwerpers tekenen elke keer weer een nieuwe veranda. Zoals ze nog nooit ontworpen hadden. Kortom: een veranda van Antwan Tuinprojecten zal jarenlang voor extra woonplezier in de tuin zorgen. Omdat het úw veranda is.

Heeft u genoeg veranda inspiratie opgedaan? Dan vertalen wij dit samen met u naar een eigen veranda. Door de juiste kleuren, vormen, lijnen en texturen te combineren. Zo creëren wij een uitgebalanceerde veranda die bij u past. Door heel slim gebruik te maken van verschillende houtsoorten, andere materialen, versieringen en verbindingen krijgt u van ons een persoonlijke veranda. Een veranda moet 100% bij uw passen. En daar zorgen wij voor.

Waarom zou u een veranda laten bouwen Antwan Tuinprojecten?

Waarom zou u voor een ‘dure’ veranda van Antwan Tuinprojecten kiezen? Omdat wij werken met verschillende duurzame houtsoorten. Hoe duurzamer, hoe duurder. Maar hoe duurzamer, hoe langer uw veranda als nieuw blijft. Daarom is een veranda een goede investering. Een goede investering die zich ook letterlijk terugbetaalt: in woonplezier en de waarde van uw woning.

Laat u daarom inspireren door onze ontworpen en gebouwde houten veranda’s. Bijvoorbeeld van Douglas hout. Een prachtige houtsoort die jarenlang meegaat met een roze-achtige kleur en een duidelijke streeptekening met kleine vlammetjes.

Wij van Antwan Tuinprojecten ontwerpen bijna dagelijks veranda’s. En dat al 20 jaar lang. Onze creatieve vormgevers maken uw veranda mooi én praktisch. Van speelhoek voor uw kinderen tot een uitbreiding van de keuken. De hele veranda wordt tot in de puntjes ontworpen en gebouwd.

Een tuinkamer in Hoogvliet: nog een stapje luxer dan een veranda

Een veranda is heel simpel gezegd vier palen met een dak. Maar eigenlijk veel meer dan dat. Eventueel wordt uw veranda beschermd door de muur van uw woning. Maar alsnog kan de wind door uw veranda waaien. En kan er regen op het terras van uw veranda druppen.

Daar is een oplossing voor: uw veranda kunt u ook uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer. Dat is een veranda met glazen wanden, die u eenvoudig kunt openen en sluiten. Men neme voor één tuinkamer: een veranda. Drie glazen zijwanden. En een speciale glazen wand met een schuifpui.

Dan kunt u gewoon elke dag buiten ontbijten. Welk weer het ook is. Wat zegt u daarvan?

Bij uw veranda is alles mogelijk

Kortom: bij een veranda is eigenlijk bijna alles mogelijk. Van eenvoudig tot luxe tuinkamer. En om die reden ontwerpen en bouwen wij uw veranda volledig op maat.

Zeiden wij dat nu net? Best grappig eigenlijk. Want elke veranda of tuinkamer is op maat gemaakt. Elke veranda is uniek. Door alle verandamogelijkheden creëren wij samen altijd met u een veranda die 100% is afgestemd op uw wensen, uw woning en uw tuin.

Hoe uw droomveranda er ook uitziet. Wij vervullen al uw verandawensen. Want Antwan Tuinprojecten is niet alleen verandaspecialist, maar ook een hoveniersbedrijf. Daardoor hebben wij veel meer oog voor het totaalplaatje van uw veranda. U kunt er zelfs voor kiezen voor een schuur, een carport of een vlonder in precies dezelfde stijl. Nog steeds is alles mogelijk. En daardoor durven wij te zeggen dat wij een van de beste verandabouwers uit de omgeving zijn.

Wilt u ook een unieke houten veranda die helemaal bij u, uw tuin en uw woning past? Wij garanderen dat dat lukt.

Een veranda van Antwan Tuinprojecten. Is dat wat voor uw tuin in Hoogvliet?

Ik wil ook een veranda op maat!

Bekijk meer diensten om uw tuin compleet te maken
• tuinaanleg • tuinonderhoud • tuinontwerp hovenier • overkapping • kunstgras