Veranda Rotterdam

Wilt u ook een luxe en prachtige veranda in uw tuin in Rotterdam?

Laten we deze pagina over veranda’s beginnen met een vraag. Hoe ziet uw woning in Rotterdam eruit: chic, modern of toch landelijk?

En een tweede vraag is een echte verandavraag: en hoe ziet uw tuin in Rotterdam eruit? Is uw tuin net zo ingericht als uw woning?

Wij zien uw tuin als het verlengstuk van uw woning. En waarschijnlijk vindt u de inrichting van uw woning enorm belangrijk. U heeft uw woning doordacht ingericht. Zodat uw huis echt uw thuis is. De sfeer en de stijl van de inrichting van uw woning is in de sfeer en de stijl die precies bij past.

En zo richten wij ook uw tuin in: naar de sfeer en de stijl die bij uw past. Want uw tuin is als een extra kamer. Maar wel een unieke kamer. Want het verschil is dat deze kamer niet binnen maar buiten is.

Maar wist u dat er een manier is om heel eenvoudig deze verschillen kleiner te maken? Dat u heel makkelijk van uw kamer binnen naar uw kamer buiten te lopen. De oplossing is het woord veranda. Het onderwerp van deze pagina.

Een veranda zorgt ervoor dat er bijna geen verschil meer is tussen uw woning en uw tuin. Een veranda is de perfecte overgang van uw huis naar de tuin. Een veranda is door haar overkapping dé tuinkamer van uw woning. En met een buitenhaard is het net zo lekker warm als binnen. Zo bent u door een veranda buiten én binnen tegelijk.

Dankzij een veranda bent u vaker buiten. Daardoor wordt u gelukkiger en krijgt u meer energie. Want onder een veranda zit u in de buitenlucht. En zoals u weet: de buitenlucht is enorm gezond.

Laat daarom vandaag nog uw veranda in Rotterdam bouwen door Antwan Tuinprojecten! Want meer buiten zijn. Wie wil dat nu niet?

Ik wil ook een veranda op maat!

Of lees verder over de mogelijkheden voor een veranda van Antwan Tuinprojecten in uw tuin.


Laat uw houten droomveranda ontwerpen en bouwen door Antwan Tuinprojecten

Als verandaspecialisten genieten wij het meeste van houten veranda’s. En dat is helemaal niet gek. Want hout is gewoon een van meest de bijzondere bouwmaterialen. En hout wordt na verloop van tijd alleen maar mooier.

Met behulp van hout is bijna alles mogelijk. Hout is namelijk in onbeperkte kleuren te verkrijgen. En het leuke aan hout is: hout is uniek. Kijk maar eens rond. Elke houten plank is zeldzaam. Want u zult nooit twee houten planken vinden die precies hetzelfde zijn.

En daardoor past een houten veranda altijd bij uw woning en uw tuin in Rotterdam. Een veranda van hout is automatisch al een veranda op maat. Maar er is altijd een houtsoort die bij u past.

En hout houdt warmte vast. Hout isoleert enorm goed. Ideaal voor in de zomer. Dan is het heerlijk koel onder de veranda. En ideaal voor in de winter. Dan zorgt een buitenkacheltje ervoor dat het net zo lekker warm is als binnen.

Heeft een houten veranda dan alleen maar voordelen en geen nadelen?

Nou. Een houten veranda is wel duurder dan veranda van pvc of kunststof. Maar een houten veranda gaat wel veel langer mee. De juiste houten veranda zorgt voor jaren zorgeloos genieten. Bij houten veranda’s is het: hoe duurder, hoe duurzamer.

Hout blijft nooit hetzelfde: want hout vergrijst. Hout leeft. En een houten plank is al nooit hetzelfde als een andere plank. En eigenlijk is dat geen nadeel. Want de vraag is: maakt deze vergrijzing uw veranda juist niet mooier? Wij vinden van wel namelijk. Want dat laat zien dat een houten veranda een natuurproduct is.

Daarom is Antwan Tuinprojecten fan van houten veranda’s. Laat u eens inspireren door een aantal prachtige houten veranda’s die wij ontworpen en gebouwd hebben.

Wij maken meer dan alleen maar houten veranda’s

Wij zijn heel enthousiast over houten veranda’s. Maar het gaat om uw veranda in Rotterdam. Niet om onze veranda.

Want wij willen graag weten: hoe ziet volgens u de perfecte veranda in Rotterdam eruit? Denkt u dan bijvoorbeeld aan een veranda van kunststof of glas in plaats van hout?

Uw verandawensen weten wij op dit moment nog niet. Maar wat wij wel 100% weten is dat u een veranda wilt die uw leefruimte uitbreidt. U wilt een veranda die helemaal opgaat in de stijl van uw woning en uw tuin. Om er te kunnen genieten wanneer u wilt.

En die veranda realiseren wij voor u. Want voor een goede veranda is een slim bouwplan nodig. En daar hebben ruim ervaring in. De tekenaars van Antwan Tuinprojecten ontwerpen bijna dagelijks veranda’s. En dat al 20 jaar lang. Dankzij hun bouwplan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om een veranda écht úw veranda te maken. En dat doen wij graag. En vergeet niet: Antwan Tuinprojecten is niet alleen verandaspecialist, maar ook een hoveniersbedrijf. Daardoor hebben wij niet alleen oog voor uw veranda, maar oog voor uw hele tuin in Rotterdam.

En is een veranda nog niet luxe genoeg?

Dan hebben we altijd nog de luxe veranda: de tuinkamer in Rotterdam. Want inderdaad. Een veranda heeft één nadeel: open zijkanten.

Wat is een tuinkamer dan? Wat is dan het verschil tussen een veranda en een tuinkamer? Nou: een tuinkamer heeft aan vier zijkanten een (glazen) wand. Waardoor u 100% beschermd bent tegen weer en wind. Dag en nacht. Zomer en winter.

Wat zegt u van dit idee… Wist u dat dit tuinkameridee helemaal niet onaangenaam in prijs is?

Bij uw veranda in Rotterdam is alles mogelijk

Kortom: bij een veranda is eigenlijk bijna alles mogelijk. Van eenvoudig tot luxe tuinkamer. En om die reden ontwerpen en bouwen wij uw veranda volledig op maat.

Zeiden wij dat nu net? Best grappig eigenlijk. Want elke veranda of tuinkamer is op maat gemaakt. Elke veranda is uniek. Door alle verandamogelijkheden creëren wij samen altijd met u een veranda die 100% is afgestemd op uw wensen, uw woning en uw tuin.

Hoe uw droomveranda er ook uitziet. Wij vervullen al uw verandawensen. Want Antwan Tuinprojecten is niet alleen verandaspecialist, maar ook een hoveniersbedrijf. Daardoor hebben wij veel meer oog voor het totaalplaatje van uw veranda. U kunt er zelfs voor kiezen voor een schuur, een carport of een vlonder in precies dezelfde stijl. Nog steeds is alles mogelijk. En daardoor durven wij te zeggen dat wij een van de beste verandabouwers uit de omgeving zijn.

Wilt u ook een unieke houten veranda die helemaal bij u, uw tuin en uw woning past? Wij garanderen dat dat lukt.

Een veranda van Antwan Tuinprojecten. Is dat wat voor uw tuin in Rotterdam?

Ik wil ook een veranda op maat!