Overname van Hoveniersbedrijf HG Peters

Publicatiedatum: 20-10-2022
Aangepast: 19-07-2023

Overname van Hoveniersbedrijf HG Peters

Na een mooie periode van 34 jaar vonden de eigenaren van Hoveniersbedrijf HG Peters het tijd om de zaak over te dragen. Een win-win situatie voor beiden, want voor Antwan Tuinprojecten is dit een mooie kans om door te groeien.

Het bedrijf wordt volledig geïntegreerd binnen ons bestaande bedrijf en de werkzaamheden worden voortgezet vanuit het pand in Naaldwijk. Doordat de medewerkers van Hoveniersbedrijf H.G. Peters mee gaan in de overname, zal er voor u als klant niet veel veranderen. U blijft de vertrouwde gezichten zien tijdens de werkzaamheden in uw tuin.

hoveniersbedrijf-hg-peters

Antwan Tuinprojecten is sterk in hoog niveau aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, VvE’s, bedrijfstuinen en semi-openbaar groen. Onze administratie zal geheel in Rhoon plaatsvinden. De dagelijkse aansturing van de medewerkers wordt zoals gebruikelijk gedaan vanuit de vestiging in Rhoon en Naaldwijk. Zo kunnen we onze service garanderen zoals u van ons gewend bent.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag m.b.t. de overname van Hoveniersbedrijf HG Peters. Of wilt u graag uw tuinonderhoud inplannen of heeft u andere tuingerelateerde vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag bij al uw tuinvragen.

Vestiging Rhoon
Nijverheidsweg 29,
3161 GJ Rhoon
010-5011150

Vestiging Naaldwijk
Koopmanstraat 1,
2672 BL Naaldwijk
0174247268