Hovenier Rotterdam

Hovenier Rotterdam? Ik woon in Rotterdam en zoek een hovenier voor mijn tuin

hovenier-rotterdam

Bent u op zoek naar hovenier Rotterdam? Dan bent u op de juiste pagina! Een pagina over een hovenier voor elke tuin in Rotterdam en omgeving. Wij helpen u uw tuin te ontwerpen. Een tuinontwerp leggen we graag aan. En die tuin onderhouden we dan ook met plezier. Zodat uw tuin er écht zo lang mogelijk als nieuw uitziet.

U verdient een prachtige tuin. Een tuin die we tot in de groene details ontwerpen en en uitdenken. Want dat is een aangelegde tuin die we keurig onderhouden. Een tuin die elke week de aandacht en tijd krijgt om als nieuw te blijven. Zodat uw tuin écht mooi blijft. Zoals de tuinarchitect of de tuinontwerper bedoeld heeft. Dat is wat hoveniers doen. Antwan Tuinprojecten is het hoveniersbedrijf in Rhoon en een begrip in de omgeving van Rotterdam en in de tuinen van de stad zelf.

U bent op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Rotterdam. Wat betekenen onze hoveniers voor u en uw tuin? Het hele jaar zijn we druk met droomtuinen. Wij laten uw tuindroom zo snel mogelijk uitkomen. Want met z’n allen zijn we goed in het volgende:

 • Wij ontwerpen samen met onze klanten de mooiste tuinen.
 • We leggen de strakste tuinen aan betaalbaar op topniveau.
 • En we onderhouden uw tuin en houden uw droomtuin zo in topconditie.
 • We ontwerpen en bouwen de mooiste veranda’s en andere houten tuinonderdelen op maat.
 • We leggen de meest natuurlijke kunstgrasmatten aan met veel aandacht voor de ondergrond: de basis van uw gazon.
Ontdek onze tuindiensten

Dat is echt Antwan. Een hovenier in Rotterdam nodig? Dan moet u hier zijn.

Wij realiseren stap voor stap uw tuindroom tot droomtuin in Rotterdam

Hoe ziet een tuin er in uw dromen uit? Denkt u dan bijvoorbeeld aan een landelijke tuin met veel hout en groen of een moderne omgeving die veel cortenstaal en keramiek in de tuin heeft? Misschien heeft u wel ideeën die te maken hebben met palmbomen of juist een tuin met veel robuust steigerhout. Denkt u dan aan wellness en onderhoudsvriendelijk of een natuurlijke tuin? Of heeft uw droomtuin een vijver met de mooiste goudvissen en een prachtige waterval?

Tuindromen bij Antwan Tuinprojecten zijn geen bedrog. Want stel dat u ineens wakker schiet? Dan ligt uw droomtuin er nog!

Bekijk onze video van twee minuten. Dan weet u meteen hoe we van kale ideeën en een x-aantal vierkante meters een prachtige tuin maken.

Tuinofferte aanvragen

Of ontdek hoe we uw droomtuin realiseren en voor altijd behouden met onze groene diensten:

Tuinontwerp voor uw tuin in Rotterdam

U bent op zoek naar een nieuw design voor uw tuin. Dat kan zijn omdat u pas sinds kort in Rotterdam woont. En de tuin van uw nieuwe woning past niet bij uw wensen en eisen. Het kan zijn dat uw tuin oud en vervallen is. Misschien heeft u net een nieuwbouwwoning in Rotterdam gekocht. En die tuin is nu nog een kale zandvlakte.

Wat uw reden ook is: Antwan Tuinprojecten uit Rhoon komt graag bij uw tuin op bezoek. Want het gaat om uw tuin. En dat is de plek om de mogelijkheden in uw tuin te ontdekken.

Oneindig veel mogelijkheden met ons tuinontwerp

U wilt een tuin aanleggen waar u het hele jaar door kunt ontspannen. Dat wilt u niet zelf doen. Dat wilt u door een hovenier in Rotterdam laten doen. En iedereen geniet op een andere manier in de tuin en van de tuin. Misschien is uw tuin perfect als u elke zaterdag een uurtje kunt tuinieren of pas als u onder de veranda kunt zitten. Heeft uw droomtuin een vijver? Wilt u een houten, een gemetselde of een groene schutting? Wilt u wel of geen bomen in uw tuin in Rotterdam? En wilt u echt gras in de tuin of kiest u voor kunstgras?

U leest het al: er is zoveel mogelijk bij ons ontwerp! En dat maakt een tuinontwerp zo belangrijk. Ons tuinontwerp moet elke vierkante centimeter kloppen. Elk stukje tuin moet helemaal klaar zijn voor uw tuindoel. Dat is pas tuinontwerp van Antwan.

Maar ik kan mijn tuin toch ook zelf ontwerpen?

Inspiratie tekening nieuwe tuin

Wat is de reden dat u over bovenstaande vraag nadenkt? Zijn dat de kosten? En dat is begrijpelijk. Het ontwerp van uw tuin van een hovenier is niet gratis. Maar het tuinontwerp is de foutloze basis van uw tuin. Vergelijk ons tuinontwerp met de fundering van uw woning. En in ons ontwerp vergeten we geen enkel detail.

Hoveniers als Antwan maken uw tuinideeën nog concreter. Met onze ervaring en creativiteit bedenken we tuinconcepten waar u nog nooit aan gedacht had. Wij vergeten de technische details niet en denken aan de verlichting van de tuin en de verwarming onder uw veranda. We houden rekening met alle omstandigheden die invloed op uw tuin hebben.

Uiteindelijk maken we een tuinontwerp die we binnen uw budget (kunnen) realiseren.

Zijn dat geen redenen om uw tuin door onze hovenier uit Rotterdam te laten ontwerpen?

Wat zijn de kosten van Antwan Tuinprojecten van een tuinontwerp?

Wat kost een ontwerp? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Dat is bijna niet te zeggen. Want dat hangt helemaal af van uw tuinwensen en tuineisen af en hoe groot uw tuin is. Want we hebben meer tijd nodig als uw tuinvragen ingewikkelder zijn of als uw tuin groter is. Vraagt u maar eens offerte aan dan weet u zeker wat het tuinontwerp u kost.

Stel uw eigen droomtuin nu al samen

Zit u boordevol ideeën over uw droomtuin? Dan schakelt u een Rotterdamse hovenier in.

Op onze website kunt u eenvoudig en gratis een eigen moodboard maken. Het geeft u simpel de mogelijkheid om de sfeer neer te zetten die u graag wilt maken in uw tuin. De eerste stap richting uw droomtuin. Kies uit de mooiste inspiratiefoto’s van onze gerealiseerde tuinen en bepaal zelf wat u fraai vindt.

Dankzij ons moodboard kunt u uw ideeën visualiseren. Zo realiseren we uw droomtuin nog sneller. En dat scheelt tijd eén geld!

Doe veel tuininspiratie op en bereid u goed voor op een ontwerpgesprek met een van onze ontwerpers.

Ik wil ook een persoonlijk moodboard!

Uw Rotterdamse tuin aangelegd door een echte hovenier

Uw droomtuin staat al getekend en wel op papier. De eerste stap heeft u al gezet. Het voorbereidende werk gebruiken we nu om uw tuin te realiseren. We maken van uw tuin dé tuin waarin u het hele jaar kunt leven en wonen. Want uw tuin is een dakloze kamer buiten. En die moet helemaal smaakvol zijn. Dankzij het tuinontwerp vergeten we niets. En nu is het tijd dat we van uw tuindroom uw droomtuin maken.

We weten door het ontwerp precies wat we nodig hebben. De tuin hebben we ingemeten. We weten welke materialen en welke beplanting we moeten kopen en elke machines we mee moeten nemen. Of het nu om een compleet nieuwe tuin gaat of het bouwen van een tuinoverkapping of de aanleg van een vijver.

Heeft u al een bestaande tuin? Dan moeten we eerst ruimte maken voor uw nieuwe tuin. We gebruiken beplanting als u wilt en als het kan opnieuw. Misschien kunnen we ook wel de klinkers en de tegels opnieuw gebruiken. En de rest van het tuinafval nemen we mee en verwerken we.

We straten de verharding erin: we vergeten het terras en de oprit niet. We graven de vijver en de trampoline in, we bouwen de houten veranda, we rollen de grasmatten in de tuin en we leggen de verlichting aan. Ook vergeten we het beregeningssysteem niet en creëren we verschillende hoogtes met een robuuste stenen trap.

Dankzij onze hoveniers en onze machines leggen we stap voor stap uw tuin aan. Dat doen we snel, met zo min mogelijk overlast en zonder rommel achter te laten.

We vinden het prachtig als een oude of kale tuin volledig verandert in uw droomtuin! U toch ook?

Uw tuin aanleggen kan het hele jaar door. Als het tenminste niet hard vriest. De beste tijd om uw tuin in Rotterdam aan te laten leggen door een hovenier is vandaag.

Leg mijn droomtuin aan!

Tuinonderhoud in Rotterdam door echte hoveniers

Een tuin groeit en bloeit en heeft daarom veel aandacht nodig. Maar heeft u die tijd? We zijn allemaal druk. Misschien zegt u wel: ik heb helemaal geen zin en energie om mijn tuin te laten onderhouden. Laat me maar lekker genieten van mijn tuin, onder mijn eigen veranda.

Helpen jullie mij met het onderhoud? Hoe vaak komen jullie langs bij mij in Rotterdam?

Dat hangt van uw onderhoudswensen en onderhoudsbudget af. En de vraag of u uw volledige tuin altijd door ons wilt laten onderhouden of dat u bijvoorbeeld zelf uw struikjes snoeit.

Steeds meer mensen die een Rotterdamse tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen kiezen voor de onderhoudsservice van Antwan Tuinprojecten. Is uw tuin de volgende die ons hoveniersbedrijf mag bijhouden?

We doen er alles voor zodat u kunt genieten van uw tuin. Hoe geniet u het meeste van uw tuin? Dat beslist u. Want bij ons kiest u het onderhoudsabonnement dat bij u past.

Download hier dan een duidelijk overzicht in PDF van onze onderhoudsabonnementen. U kiest u zelf.

Contacten over tuinonderhoud

Een luxe veranda in uw tuin

De Rotterdamse hoveniers van Antwan Tuinprojecten maken regelmatig een prachtige overkapping of luxe veranda om tijdens elk weerbericht in de tuin te kunnen zitten. Maar het kan ook zijn dat u er laatst een ontdekking deed. Want onze tuin is nog niet écht onze droomtuin. We missen een overdekt terras.

Een veranda is een tuinproject op zichzelf. En een tuinproject verdient een uitgebreid plan. In dit geval een verandaontwerp.

Net als bij uw tuin kunt u al uw ideeën bij onze ontwerpers kwijt. We zorgen ervoor dat de veranda helemaal bij u past. Zodat uw veranda opgaat. En niet te veel opvalt in uw Rotterdamse woning en tuin. Want uw groene tuin moet nog steeds centraal staan.

Een verandaontwerp is pas de eerste stap. De tweede stap is net zo belangrijk en minstens zo ingewikkeld. Tijdens de montage en bouw van uw veranda letten we op elk detail. Terwijl we zo weinig mogelijk geluid, onrust en afval maken.

Maak van uw verandadroom uw droomveranda met een hovenier van Antwan.

Kunnen we wat voor uw tuin in Rotterdam betekenen?

De afgelopen jaren hebben we samen als hovenier in Rotterdam al veel tuinen in de omgeving aangelegd. Veel meer dan twee handen kunnen tellen. Maar miste u nog wat informatie op deze pagina?

 • Misschien wilt u nu meer weten over onze tuinervaring in Rotterdam?
 • Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze?
 • Of heeft u nog geen correct beeld van de kosten van een nieuwe tuin of onze onderhoudsabonnementen?
 • Twijfelt u nog over de investering in ons tuinontwerp?
 • Bent u op zoek naar meer informatie over een diervriendelijke of kindvriendelijke tuin?
 • Weet u al zeker dat wij uw droomtuin gaan realiseren?
 • Heeft u de droomstijl van uw tuin nog niet op onze website gezien?
 • Wilt u uw tuin natuurlijker en duurzamer maken?

Druk op de knop en we beantwoorden al uw groene tuinvragen.

Antwan Tuinprojecten is dé hovenier voor uw Rotterdamse tuin!

Offerte aanvragen of meer tuininformatie!