Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Kan ik bij jullie terecht voor het onderhoud van mijn tuin?

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw tuinonderhoud. Heeft u de tijd er niet voor of bent u er simpelweg geen fan van? Of misschien wilt u uw tuin wel zelf onderhouden, maar de grote snoeibeurt of tegelproblemen oplossen is een té grote uitdaging. Dan vraagt u om hulp. Want u kunt niet alles. En uw tuin vraagt gewoon om aandacht. En u heeft niet voor niets een heel bedrag geïnvesteerd in uw droomtuin.

Nederland is prachtig met z’n vier seizoenen. Maar dat betekent ook het nodige onderhoud.
Wat is het geheim van de mooiste tuin van de straat? Antwan Tuinprojecten natuurlijk!

Ga direct naar het juiste tuinonderhoud abonnement:

Of neem contact met ons op en bespreek uw tuinonderhoud wensen, zodat we een inschatting kunnen maken.

Vraag offerte aan

Ga direct naar:

 

Tuinonderhoud Antwan Tuin Totaal


Kunnen jullie mijn tuin helemaal onderhouden?

Uiteraard. Dat is ons vak. We zijn elke dag in de tuin te vinden. En daardoor heeft geen enkele tuin geheimen meer. We behouden en creëren het hele jaar een levendige bodemstructuur in uw tuin. Zo verwijderen we onkruid, zorgen we dat uw gazon als een strak biljartlaken is en blijft en bemesten we de tuin. Ook snoeien en knippen we, beschermen we de tuin tegen ongedierte en we vergeten natuurlijk niet de vijver en de volière netjes te houden.

Wij doen alles voor uw tuin! Zodat u niets meer hoeft te doen.

Of kunnen jullie mij helpen met het tuinonderhoud?

We vinden het juist leuk als we samen uw tuin kunnen onderhouden! U kunt best heel veel zelf doen als u dat wilt. En zo kunt u leuk besparen.

Niet wij maar u onderhoudt samen met ons uw tuin. U heeft de zin en energie voor de eenvoudige tuinklusjes. En wij hebben de kennis en het gereedschap voor de grotere klusjes.We nemen u mee in onze groene wereld. We gaan samen in uw tuin werken, we vertellen onze verhalen, delen de kennis die wij geleerd hebben en we hebben het over tuinen en geven u eenvoudige en slimme groene tips en trucs. Ook vertellen we u waar u moet beginnen. Wat u zeker niet moet vergeten. En hoe u geen schade veroorzaakt aan de tuin.

En zo leert u stap voor stap hoe u het hele jaar door helemaal zelf uw droomtuin behoudt. Zodat u na hard werken in de tuin helemaal bij kunt komen. Welverdiend.

Na gedane groene arbeid is het goed te rusten in uw eigen tuin. Met de hulp en kennis van de jongens van Antwan geniet u van uw tuin.

Vraag offerte aan

Tuinonderhoud Rotterdam Antwan Tuin Totaal


Wat zijn de kosten van tuinonderhoud?

Ons uurtarief start vanaf € 55,00 excl. BTW per uur. Maar om uw tuin te onderhouden hebben we ook materiaal nodig. Soms hebben we zand en grond of nieuwe struiken nodig. En natuurlijk niet te vergeten: het gereedschap. Soms zijn grotere hulpmiddelen nodig. Kortom: we kunnen de taak van tuinonderhoud volledig uit handen nemen. Maar om een goede inschatting te geven wat het precies gaat kosten, hebben we graag persoonlijk contact. Wilt u wel weten wat het precies gaat kosten?

Dan adviseren we u om ons te vragen of wij een onderhoudsofferte willen maken!

Vraag offerte aan


De tuinonderhoudscontracten van Antwan

Tuinonderhoud Antwan Tuin TotaalWat is jullie onderhoudswerkwijze? Dat hebben we alvast samengevat in een aantal stappen:

  • Stap 1: kies een van de volgende onderhoudspakketten.
  • Stap 2: vraag bij ons de kosten op.
  • Stap 3: u accepteert onze offerte.
  • Stap 4: we melden van tevoren wanneer we uw tuin komen onderhouden.
  • Stap 5: u geeft belangrijke tuinwerkzaamheden door.
  • Stap 6: u vertelt hoe tevreden u bent.
  • Stap 7: achteraf sturen we u de factuur. Daardoor weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Want u betaalt alleen échte materiaalkosten en de uren die wij in uw tuin te vinden zijn.
  • Stap 8: dat is aan u. Gaat u relaxen in de tuin waar u het versgemaaide gras kunt ruiken en de hele tuin schoon is of gaat u onder de veranda zitten?

Bij ons kiest u het contract dat bij u past. Kies één van onze zes pakketten die uw onderhoudswensen en onderhoudseisen vervult.

1.     Het Antwan Basic-pakket

U wilt zelf blijven tuinieren. U wilt zelf wel het gras blijven maaien. Onkruid wieden is ook geen probleem. En de kleine struikjes en planten bijsnoeien is ook nog goed te doen. Maar dan komt het ingewikkeldere werk. Het snoeien van de bomen of een paar terrastegels opnieuw leggen… Daar hebben we een basispakket voor. Dan komen we twee keer per jaar langs voor die ingewikkelde tuinklussen. De voorjaarsbeurt en de najaarsbeurt:

De voorjaarbeurt

De kou is uit het land. De natuur wordt wakker. De zon zorgt voor nieuwe groei en bloei. Daar gaan we uw tuin op voorbereiden. Bijvoorbeeld door (grote) beplanting te snoeien. Of het gazon te verticuteren en te bemesten en als het nodig is nieuw graszaad strooien.

En de najaarsbeurt

De afgelopen maanden is er enorm veel gebeurd in uw tuin. En daarom staat de grote onderhoudsbeurt op het programma. We gaan bijvoorbeeld snoeien en knippen. We gaan planten en herplanten. En we gaan bestrating herstellen. Net voordat we langskomen nemen we contact op. Uw vertelt uw tuinwensen en wij voeren ze uit. Aan de hand van een offerte spreken we samen een prijs af. En u betaalt alleen voor de uren die we ook echt aan het werk zijn en voor de materialen die we nodig hebben.

2.     Het totale Basic+-pakket

Dit is een verdubbeling van ons basispakket. Want we komen elk seizoen langs. Ook in de zomer en in de winter.

Wat betekent tuinonderhoud in de zomer?

Tuinonderhoud in de zomer staat synoniem voor bijhouden. Alles even een beetje snoeien. Oude bloesem wegknippen. En het gras helpen met herstellen van de felle zon.

En wat doen we in de winter?

We zorgen dat uw tuin de winter zo eenvoudig mogelijk kan overleven. Zodat uw tuin in het voorjaar weer een groeispurt krijgt. We spitten en bemesten bijvoorbeeld uw borders, we snoeien hagen, we geven het gazon de juiste winterbemesting en we knippen de juiste struiken en planten op de juiste hoogte af.

3.     Het Antwan Control-pakket

Maar voor uw droomtuin is het eigenlijk niet voldoende dat er maar vier keer per jaar iets gedaan wordt. Wilt u zelf nog meer groene ontzorging? Dan kiest u voor controle. Dat betekent namelijk maandelijks tuinonderhoud. En het grote voordeel is dat u nog steeds de controle behoudt. Uw kleine tuinproblemen worden door ons snel opgelost. Gaat er bijvoorbeeld een struikje dood of wordt het gras geel en bruin? Verzakken er wat klinkers of tegels? Dan kunnen we snel oplossen! U hoeft echt maar de kleinste klusjes zelf te doen. Zoals het gras maaien of het looppad te vegen.

4.     Het totale Control+-pakket

Net een stapje verder dan controle. Want nu hoeft u een ander klusje ook niet meer te doen. Wij komen namelijk nu ook elke maand extra langs om uw gazon te maaien.

5.     Het totale Exclusive-pakket

Geen tuinonderhoud meer voor mij! Dat is wat ik wil. En dat kan. Met ons exclusieve pakket. Dan doen wij ook echt alles voor uw tuin. Elke week doen wij wat uw tuin nodig heeft. Daardoor ziet uw tuin er elke dag uit alsof uw tuin een paar dagen geleden is aangelegd. De meest perfecte en verzorgde tuin houdt u met het Exclusive-pakket.

Dit is hét pakket voor een tuin zonder onderhoudszorgen. Een tuin waar u de tijd en de energie heeft om bij te komen en tot rust te komen. Terwijl u wel de tuineigenaar blijft. Elke week kunt u uw tuinvragen en onderhoudswensen aan ons vertellen. De week erop komen we weer langs en voeren we dat uit. En met het exclusieve pakket krijgt u ook ons studiorecht. Dat zijn nieuwe en creatieve tuinideeën en tuinoplossingen. Zoals een nieuw merk tuinverlichting. Daarvoor ontvangt u een speciale nieuwsbrief.

6.     Het Flex-pakket

Normaal gesproken rommelt u zelf in de tuin. U snoeit alles. U maait het gazon en u veegt de stoep. Maar soms is het gewoon enorm druk. Het regelen van familiezaken. U gaat in de zomer drie weken op vakantie. Of u weet dat u de komende maand op de zaterdagen geen tijd heeft.

Dan belt u ons. U vertelt ons welke tuinuitdaging u heeft. En dan lossen we dit binnen vijf tot tien werkdagen op.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij in de praktijk uw tuin onderhouden? Dankzij welk onderhoudsabonnement mogen wij uw droomtuin onderhouden?

Vraag offerte aan

Tuinonderhoud Rotterdam Antwan Tuin Totaal


Tuinonderhoud voor bedrijven en instellingen

U heeft een prachtig groot kantoor. U bent net ingetrokken in een nieuw bedrijfspand. Ideaal met een grote parkeerplaats en wat plantvakken. En die achtertuin is echt genieten. En nu? Heeft u zelf tijd en zin om die bedrijfstuin bij te houden? We onderhouden uw bedrijfstuin slim op het juiste moment. Daardoor ziet uw terrein er altijd perfect uit. Geen tuinafval of dode beplanting. We onderhouden uw bedrijfstuin effectief op het juiste moment. Met onze professionele en zakelijke onderhoudsbeurten bespaart u kosten en gedoe!

Een bedrijf met een tuin waar u echt trots op bent. Daar gaan we voor!

Maak gebruik van onderhoudsservice

Uw tuin is klaar om geholpen te worden. Laat uw gegevens achter en wij zorgen voor een onderhoudsofferte op maat

Vraag offerte aan