Antwan Tuinprojecten

Antwan tuinprojecten

Vakmanschap en liefde voor het vak staat voorop

Het hoveniersbedrijf Antwan Tuinprojecten stelt vakmanschap en liefde voor het vak voorop. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij onze klanten service van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, of tuinonderhoud: u kunt bij onze vakmensen terecht!

Met de wortels in de gemeente Albrandswaard zijn wij een echt “dorps” familiebedrijf te noemen. De in 2000 opgerichtte onderneming door Anton Visser is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van circa 20 medewerkers met een prachtige vestiging in Rhoon en een tweede vestiging in Naaldwijk. Ook zijn wij in de regio actief als hovenier in onder meer de volgende plaatsen:
– Spijkenisse
– Hoogvliet
– Rotterdam
– Den Haag
– Vlaardingen
– Barendrecht
– Westland

Een echt familiebedrijf

Naast Anton werkt zijn vrouw, zijn vader en oudste zoon ook in het bedrijf. Het bedrijf kent lange dienstverbanden die zeer waardevol voor u en het bedrijf zijn. Door de korte lijnen, en het vakmanschap wordt alles efficiënt uitgevoerd. Vakmanschap en liefde voor het vak staan bij ons voorop. Van tuinontwerp tot de volledige aanleg van uw tuin, onze vakmensen staan voor u klaar!

Certificaten

In ons vak zijn er vele manieren om je te onderscheiden met certificaten. Als professioneel bedrijf hebben wij hiervan de beste selectie gemaakt. Voor ons staat u als klant hierbij centraal, waarmee kunnen wij u nog beter van dienst zijn?

Reportages

Aan het einde van het jaar brengen wij een reportage uit met hierin een kijkje in een tuin die wij hebben aangelegd of waarvan wij het onderhoud hebben gedaan. Verder laten wij jullie kennis maken met een medewerker. En staan er leuke tuintrends in.

Onze visie

Gewoon goede tuinen maken is de standaard. Hier blijft het niet alleen bij, dit wordt gedaan op een verantwoordelijke manier waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast.

Door gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen en constant te vernieuwen in onze machine- en wagenpark voldoet het overgrote deel van onze inventaris aan de nieuwste normen.

Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen al jaren de mogelijkheid om deel te nemen aan het arbeidsproces binnen ons bedrijf. Social return is geen vereiste voor ons, maar de normaalste gang van zaken.

Gerealiseerde tuinprojecten

Hoe zien tuinen van Antwan Tuinprojecten er dan uit als ze door ons zijn aangelegd? Bent u benieuwd? Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten door ons vakkundige team.