Klachtenregeling

Klachtenregeling

Antwan Tuinprojecten maakt van uw tuindroom graag een droomtuin. Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening, dat blijkt wel uit de reacties en het cijfer wat we krijgen op www.klantenvertellen.nl!

Onze werkzaamheden worden veelal door mensenhanden uitgevoerd en helaas komt het daarom voor dat er tijdens het werk fouten worden gemaakt of dat er misverstanden ontstaan. Als u ontevreden bent over onze dienstverlening, onze medewerkers of welk aspect dan ook, laat dit dan zo snel mogelijk weten. De meest voorkomende zaken kunnen snel worden opgelost. We nemen uw opmerkingen altijd serieus en zullen, samen met u, naar een passende oplossing zoeken.

De meeste klachten kunnen met een gesprek (telefonisch of persoonlijk) worden opgelost. Daarom verzoeken wij u ook om in eerste instantie telefonisch contact met ons op te nemen. Komt u er met een telefonisch gesprek niet uit, dan kunt u het klachtenregeling-formulier op deze pagina downloaden en invullen.

Wij zullen er alles aan doen om uw droomtuin te realiseren en u verder helpen als er dingen anders verlopen dan u had verwacht. We hopen op een fijne samenwerking en een plezierige tuinbeleving!

Bekijk hier de klachtenprocedure (pdf klachtenprocedure)