Ruimtelijke wellness tuin met hottub en buitendouche

Ruimtelijke wellness tuin met hottub en buitendouche

In deze prachtige ruimtelijke wellness tuin is er gebruik gemaakt van organische vormen. Om optimaal te genieten is er een zitkuil gemaakt, met een hottub en buitendouche. Ook hebben we een sportief element toegevoegd aan de tuin: het volleybalveld. Deze tuin is een ware oase van ontspanning en plezier! Deze tuin is gerealiseerd in opdracht van Erwin Stam Tuinstudio. 

Uw droomtuin laten aanleggen? >

Zitkuil met hottub en buitendouche

Ontdek ultiem ontspannen met een hottub in je tuin! Met een royale diameter van 206 centimeter biedt de hottub plaats aan 6 tot 8 personen, waardoor het perfect is voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. De ruime voetenruimte van meer dan 110 centimeter biedt de mogelijkheid heerlijk te ontspannen en te genieten. Of het nu overdag is, wanneer kinderen zich kunnen vermaken in hun eigen privezwembad, of ’s avonds, om lekker uit te rusten van een lange dag, een hottub is de ideale aanvulling op deze prachtige tuin.

Ook heeft deze tuin een buitendouche. De Original douche 01 van JEE-O is een luxe buitendouche met een moderne uitstraling. Ideaal wanneer je even wilt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Door het hoogwaardige rvs is de douche bestand tegen extreem hoge en lage temperaturen. Erg handig!

De zitkuil is gemaakt van kastanjehouten palen en is voorzien van een drainage slang.

Beplanting

In deze tuin wordt een prachtige mix van vaste planten en bomen gebruikt om een levendig en kleurrijk landschap te creëren. De beplanting bestaat uit een verscheidenheid aan soorten die zorgvuldig zijn geselecteerd om een harmonieus geheel te vormen. De bomen in deze tuin zorgen voor structuur en hoogte.

Deze gemengde beplanting creëert een levendig en boeiend landschap dat gedurende het hele jaar interesse en schoonheid biedt. Van de kleurrijke bloemen en sierlijke grassen tot de bomen, elke plant draagt bij aan de algehele esthetiek van de tuin. Het resultaat is een oase van rust en natuurlijke pracht, waarin elke bezoeker kan genieten van de diversiteit en harmonie van de beplanting.

 

Bestrating

 

Verlichting

Er is gebruik gemaakt van In-Lite verlichting door de gehele tuin heen. Dit zorgt voor een 24/7 sfeervolle tuin. Hierdoor kun je ook in de avonduren nog heerlijk genieten van de tuin.

Specificaties van de tuin

In deze tuin is er gekozen voor de volgende materialen:

Tuinontwerp: Door Erwin Stam Tuinstudio

Verharding: MBI, Castlegrind

Verlichting: In-Lite Ace Nero, big scopes, mini scope duo, Sway, Evo

Beplanting: Vaste beplanting mix, bomen

Hottub: Welvaere Ducktub Bjornstor

Buitendouche: JEE-O Original 01 – geborsteld RVS

Zitkuil: Kastanjehout

Kunstgras: Vario

Wilt u meer weten over deze ruimtelijke wellness tuin met hottub en buitendouche?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze ruimtelijke wellness tuin met hottub en buitendouche? En bent u benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op. Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omgeving en weten als geen ander wat ervoor nodig is om een tuin te ontwerpen en realiseren waar u jarenlang van geniet. Ontdek het zelf. Bereid u voor met ‘Pin uw droomtuin’ en maak uw eigen moodboard aan. Wilt u liever eerst een tuinontwerp aan huis laten maken dan is dat mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op
voor uw droomtuin