Tuinoverkappingen en veranda’s

Tuinoverkapping en veranda’s op maat gemaakt

Wilt u graag een tuinoverkapping of veranda in uw tuin? Heeft u al een prachtige tuin, maar heeft u het gevoel dat er nog iets mist? De trend van dit moment is de veranda. Een overkapping of buitenverblijf. We gebruiken in de volksmond meerdere termen door elkaar heen. Al in het vroege voorjaar genieten van het buitenleven? Met een houten terrasoverkapping of veranda van Antwan Tuinprojecten komt het buitenleven binnen!

Een fijne beschutte plek om ’s avonds na te genieten van een zomerse dag. Zelfs als het begint te miezeren kunt u nog steeds genieten van het aangename buitenleven. Wilt u dat graag? Kies dan voor een luxe terras- of tuinoverkapping op maat gemaakt.

Tuinontwerp met veranda

Voor een tuin maken wij altijd een uitgebreid tuinontwerp, inclusief of exclusief veranda. Dat hangt natuurlijk af van uw wensen. En als u kiest voor een tuinoverkapping, stel deze dan ook helemaal samen zoals u hem wilt. Alles is mogelijk doordat wij alles op maat realiseren. Naast een tuinontwerp ontvangt u dan ook een specifiek ontwerp voor uw buitenverblijf. Stap voor stap schetsen en tekenen we elk detail.

Wilt u graag de mogelijkheden hiervoor met ons bespreken?

Vraag offerte aan


Een echte terrasoverkapping in de tuin

De kwaliteit van tuinoverkappingen staat centraal bij Antwan Tuinprojecten. Bij ons vindt u niet de goedkoopste terrasoverkappingen. Dat komt omdat wij de lat hoog leggen als het gaat om kwaliteitseisen. Ook wordt er uitsluitend gewerkt met duurzame materialen zodat wij overkappingen maken die een lange levensduur hebben. En tegelijkertijd om weinig onderhoud vragen.

Materialen waar u onder andere voor kunt kiezen zijn aluminium, glas , rvs of hout. Of kies voor een combinatie van materialen en u krijgt uw unieke veranda. Wij maken al jarenlang houten terrasoverkappingen en terrasoverkappingen van glas voor de beste tuinbeleving.

Kortom: niet de goedkoopste maar wel de beste terrasoverkapping. Wilt u ook de beste tuinoverkapping in uw tuin?

Vraag offerte aan


Uw veranda op maat laten maken

Een veranda op maat laten maken. Klinkt dat als een goed idee? Een veranda van Antwan Tuinprojecten staat synoniem voor een tuinkamer. Een perfecte plek om al vanaf de vroege morgen te genieten. We maken van uw terrasoverkapping een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen kun u volop genieten van het aangename buitenleven.

Een veranda is niet zomaar gerealiseerd. U moet bijvoorbeeld denken aan de waterafvoer. En vergeet de elektriciteit niet, die u nodig heeft voor de spotjes. Een veranda moet niet te hoog en te laag zijn: de warmte van de terrasverwarmer moet blijven hangen maar u moet nog wel comfortabel onder de veranda kunnen lopen. En laat u uw veranda op maat maken met of zonder zijwaartse bescherming?

Laat uw houten tuinoverkapping ontwerpen en bouwen door Antwan Tuinprojecten

Wij durven met trots te zeggen dat we echte verandaspecialisten zijn. En als specialist hebben wij de voorkeur voor een terrasoverkapping van hout. Omdat hout een uniek bouwmateriaal is en een natuurlijke uitstraling heeft.

Met behulp van hout is bijna alles mogelijk. Hout is namelijk in onbeperkte kleuren te verkrijgen. En het leuke aan hout is: hout is uniek. Kijk maar eens rond. Elke houten plank is zeldzaam. Want u zult nooit twee houten planken vinden die precies hetzelfde zijn.

Ook heeft hout mooie eigenschappen. Hout houdt warmte vast. Hout isoleert enorm goed. Ideaal voor in de zomer. Dan is het heerlijk koel onder de veranda. En ideaal voor in de winter. Dan zorgt de terrasoverkapping ervoor dat het net zo lekker warm is als binnen.

Vraag offerte aan


In zes stappen realiseren wij uw terrasoverkapping

Voor ons is een veranda niet ingewikkeld. Het maken en tekenen van de mooiste terrasoverkappingen is ons werk. En daardoor hebben we een eenvoudig veranda stappenplan:

 • Stap 1: we komen bij u langs om uw veranda op te meten.
 • Stap 2: we bespreken uw verandawensen.
 • Stap 3: we kiezen de materialen en indien gewenst de verandawanden.
 • Stap 4: we maken een veranda offerte op maat.
 • Stap 5: we maken een terrasontwerp.
 • Stap 6: we maken uw droomveranda werkelijkheid

Wie wil er nu niet in zijn eigen tuin genieten onder een veranda van Antwan Tuinprojecten?

Overig houtwerk in de tuin

Wij zijn tuinarchitecten met liefde voor hout. Met hout kunnen we bijna alles voor uw tuin maken. We bouwen met hout een echte duurzame tuin. Waar u jarenlang plezier van heeft. Zonder veel onderhoud. Denk dan eens aan het volgende houtwerk:

 • Nog even rommelen in het houten schuurtje of onder de fietsoverkapping van douglas hout waar u uw wielrenfiets opknapt.
 • Een prachtig houten terras waar u een zonnebril nodig heeft voor de felle zon (met of zonder overkapping) van eikenhout.
 • Een houten schutting of een houten gevel van fraké noir.
 • Ziet u zich al zitten op een houten vlonder aan de waterkant van accoya hout.
 • Of een unieke vijver in de tuin met een prachtige vergrijsde damwand van geïmpregneerd essenhout.

Wij maken uw tuin af met hout. Buiten(hout) begint bij Antwan Tuinprojecten.

Vraag offerte aan

Mogen wij uw terrasoverkapping ontwerpen en realiseren?

Antwan verzorgt het gehele traject van ontwerp tot realisatie volledig in eigen beheer. In onze eigen werkplaats wordt uw nieuwe overkapping, ambachtelijk vervaardigd. Geheel naar uw eigen unieke wensen. Onze overkappingen worden vervaardigd van Larix/Douglas, geïnpregneerd of geschilderd. De dakbedekking heeft als basis folie, maar wilt u net even wat extra’s, een prachtige natuurlijke uitstraling en duurzaam? Kies dan voor een groendak!

Op dit moment werken wij al met 3 ploegen wekelijks aan het voorbereiden in de werkplaats en het plaatsen van de veranda’s bij onze opdrachtgevers. Doordat de voorbereiding geheel bij ons plaatsvindt, inclusief het schilderen in de gewenste kleur is de overkapping direct na het plaatsen ook écht af en geniet u meteen van het resultaat! Heeft u specifieke wensen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Ontdek hoe wij uw verandadroom realiseren!

Vraag offerte aan

Laat u inspireren door diverse gerealiseerde projecten. Deze vindt u hieronder.

luxe buitenverblijven