Moderne tuin

Moderne tuin

Strakke lijnen, rust en een naadloze aansluiting op uw woning. U kiest voor de moderne tuin omdat u nu eenmaal van symmetrie en rechte belijningen houdt. Durft u het aan en gaat u voor een diagonale vormgeving? De ruimtelijke beleving in uw tuin zal een hele grote sprong maken.

Het bijkomend voordeel van deze tuin is dat het balans uitstraalt en is daarmee een erg geschikte plek om tot rust te komen. Na een drukke werkdag kunt u hier neerploffen in de loungebank, of lekker eten aan een ruime buitentafel. De gebruikte materialen zijn bij voorkeur onderhoudsarm.

Moderne tuinen stralen balans uit en zijn daarmee bij uitstek tuinen om tot rust te komen na een lange werkdag

Een moderne tuin sluit goed aan op de lijnen van het huis. Dat zorgt voor rust en harmonie. Ook hebben dit soort tuinen meestal meerdere zitmogelijkheden. Een strakke vijver kan een sfeervol element vormen. Net als grote plantenbakken, met bijvoorbeeld mediterrane planten als vijg, olijf, of een oude druivenstok.

Tip: Met de komst van moderne keramische tuintegels kunnen wij in samenwerking met een Italiaans familiebedrijf de tuintegels welke wij buiten verwerken, ook voor uw interieur leveren.

Meer weten over de aanleg van uw tuin?

Mogen wij u inspireren voor de aanleg van uw tuin? Neem vrijblijvend contact op, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Ontdek ook andere tuinstijlen:
Lounge tuinWellness tuinMediterrane tuinRomantische tuinRobuuste tuinNatuurlijke tuinRozentuinKindvriendelijke tuinOnderhoudsvriendelijke tuinDiervriendelijke tuin