Pin uw droomtuin

Zoekt u naar goede, interessante of vooral inspirerende ideeën voor uw tuin? Pin uw droomtuin!

U bent van plan om uw tuin onder handen te nemen, of u heeft een nieuw huis gekocht en wilt graag de tuin laten realiseren. Maar waar begint u? Stap het tuin-oriëntatieproces in met Antwan Tuinprojecten. Op ons Pinterest account vindt u verschillende borden met inspirerende afbeeldingen die u op weg helpen om uw droomtuin te visualiseren: Pin uw droomtuin!

Denk aan complete voorbeeldtuinen tot prachtige bloemen, planten, bomen, tuinverlichting en bijzondere elementen die u in uw tuin kunt verwerken.

Pin uw droomtuin

Ga aan de slag met een eigen droomtuin bord op Pinterest en verzamel zo alle pins waar u enthousiast van wordt. Bent u tevreden met uw eigen moodboard? Deel het dan met Antwan Tuin Totaal zodat wij een goed beeld hebben van uw voorkeuren voor uw droomtuin!

Verzameling plaatjes van uw droomtuin

Op ons Pinterest account vindt u enorm veel tuinideeën en projecten die door ons zijn aangelegd of bedacht. Pinterest is het platform waar enorm veel inspiratie kan worden opgedaan voor uw tuin. Ons advies? Maak een Pinterest account aan, mocht u dit nog niet hebben. Maak vervolgens een bord aan genaamd Droomtuin en vul dit met afbeeldingen van tuinen of tuinelementen die u aanspreken. 

Bent u tevreden met uw verzameling plaatjes? Mail ons dan de url van uw bord ter voorbereiding van onze afspraak. En laat uw droomtuin door ons realiseren!