Vlondertuin in Rotterdam

Vlondertuin in Rotterdam

In samenwerking met Mirella Schout van de Tuinfabriek, hebben we deze Vlondertuin in Rotterdam mogen realiseren.

Vlondertuin in Rotterdam - Antwan Tuin TotaalBest een uitdagende plek om een gezellige en beschutte tuin te creëren. De tuin heeft namelijk aan twee zijden water, en het betreft daardoor een open vlakte met mogelijk veel wind. De tuin hebben we met inheemse boomsoorten en veel siergrassen kunnen uitwerken tot een echte droomtuin. Een groot deel van de achtertuin is onderkelderd en uiterst geschikt voor een vlonder, deze is uitgevoerd in het zeer duurzame en mooie hout Ipe.

Naast de kelder is er een onderheide fundering gemaakt t.b.v. overige vlonders en muren. De tuin is compleet uitgevoerd met drainage, beregening en een verlichtingsplan. Ook is er gedacht aan de kinderen en is er voldoende speelgelegenheid voor hen. Zo is er een trampoline in de tuin geplaatst en dient de pergola tevens als klimrek. Door de vlonder zijn er genoeg aanlegmogelijkheden voor kano’s en bootjes.

Vlondertuin in Rotterdam - Antwan Tuin Totaal

Is een vlondertuin ook iets voor u?

Overweegt u ook een vlondertuin en heeft u voor ons mooie uitdaging? Bijvoorbeeld een Vlondertuin of misschien een andere uitdagende opdracht in Rotterdam? We laten u graag de mogelijkheden zien… Neem vrijblijvend contact op, een afspraak is zo gemaakt!

Neem contact op

Vlondertuin idee

Laat u inspireren door deze prachtige tuin. Bekijk de impressies in de fotogalerij.