Droomvilla met riante tuin

Droomvilla met riante tuin

Wat een plaatje is het, deze prachtige droomvilla met riante tuin. Er zijn meer dan genoeg zitplekken gecreëerd. Van knus en intiem tot groots voor grote gezelschappen. De spannende paden die steeds in een ander materiaal transformeren zorgen voor een interessante dynamiek in deze tuin.

Wilt u ook zo’n prachtige tuin laten realiseren? >

droomvilla met riante tuin

 

Waterterras voor perfecte ontspanning

Er is een prachtig waterterras van vlonders aangelegd voor een ultieme moment van ontspanning. De vrije kijk op het water en het luxe buitenverblijf bij de hand, maken dit tot een bijzondere plek in de tuin. Zonovergoten en met een royale parasol, de ideale plek in de schaduw.

De sfeervolle robuuste balken vormen een pad naar het luxe buitenverblijf en het waterterras. Een fijne onderbreking in de omgeving. Het verschil wordt vaak gemaakt door te kiezen voor hoogteverschillen en elementen. Deze balkenpartij is daar een belangrijk onderdeel van.

En ook is er gedacht aan een ruime zitplek waar aan een hoge tafel gegeten en geborreld kan worden. Een lange tafel biedt ruimte voor genoeg zitplekken om tot in de late uurtjes door te brengen.

Specificaties van de tuin

Benieuwd naar de specificaties van deze tuin? We hebben ze voor u op een rij gezet:

 • Verharding:
  – Terras aan de woning keramiek, gelegd in de Romfix
  – Oprit en paden uitgevoerd in berggrind op stabilisatie matten
  – Pad achter de vijver uitgevoerd in kleischelpen
 • Verlichting: Inlite verlichting toegepast, scopes, en Ace
 • Beplanting: Laulier, Osmantus voor de wolken. Veel vaste planten, lang talud lonicera. Diverse vroegbloeiende prunussen
 • Kantoplsluiting: Cortenstaal
 • Vlonder: Millboard
 • Bruggen: Eikenhout

Wilt u meer weten over deze droomvilla met riante tuin?

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin en bent u geïnspireerd door deze droomtuin? Neem dan contact met ons op. Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omgeving en weten als geen ander wat ervoor nodig is om een tuin te ontwerpen en realiseren waar u jarenlang van geniet. Ontdek het zelf. Bereid u voor met ‘Pin uw droomtuin’ en maak uw eigen moodboard aan. Wilt u liever eerst een tuinontwerp aan huis laten maken dan is dat mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op
voor uw droomtuin