Tuinaanleg

De mooiste nieuwe tuin

Bent u net de trotse eigenaar geworden van een nieuwe woning met een tuin en heeft u hulp nodig bij de tuinaanleg? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe koopwoning of huurwoning (uiteraard ook met een tuin)? Is uw droomtuin langzaam gegroeid naar een minijungle? Kortom: wilt u grondig aan het werk gaan in de tuin?

Dan bent u op de juiste pagina beland.

Van tuindroom naar tuingeluk. Dat doen we niet zelf. Nee dat doen we samen met uw getekende droomtuin. Die tekening gaan we zo snel mogelijk aanleggen. Aan de hand van uw of ons tuinontwerp.

Vraag offerte aan

Of lees verder hoe wij stap voor stap van theoretisch droomontwerp naar een werkelijke droomtuin gaan!


Ik wil jullie vragen of jullie een nieuwe tuin aanleggen

Wij zijn Antwan Tuinprojecten. Wij realiseren de mooiste groene en duurzame leefomgevingen. In de vorm van voortuinen en achtertuinen. We maken niet de mooiste tuinen van Nederland. Maar we maken wel de beste droomtuinen.

Tuinaanleg is net zoals uw werk vakwerk! Daardoor hebben we als hovenier eigenlijk meerdere beroepen:

  • Want we zijn ook timmerman als we een veranda, schuurtje, volière of schutting maken.
  • Als metselaar metselen we soms muurtjes, trappen of verhogingen.
  • We zijn ook stratenmakers wanneer we uw oprit of uw terras aanleggen.
  • En als we met een kraantje uw huidige tuin moeten verwijderen zijn we ook grondwerkers.

Maar welk beroep we ook hebben: het heeft altijd met de woorden duurzaamheid, groen en tuingeluk te maken. Want met groen leggen we persoonlijke tuinwaarde aan. We creëren tuinen waar u jarenlang plezier van hebt. We leggen tuinen aan waar u echt gelukkig van wordt. Want we designen en bouwen een plek waar u écht kunt genieten.

Met Antwan Tuinprojecten bent u het snelst op weg naar tuingeluk!

Vraag offerte aan


Waar begint tuinaanleg?

Zonder droomontwerp geen droomtuin. Onze tuinontwerper heeft verstand van groene materialen, alle tuinstijlen, bestrating en beplanting.

We maken een plattegrond van uw droomtuin, stellen een materiaallijst op, maken een technische tekening en we vergeten het bestratingsplan niet. Net als het beplantingsplan en het verlichtingsplan. Zonder al die stappen kunnen we niet dé tuinaanleg realiseren waar u om vraagt.

Tijdens de gesprekken over het tuinontwerp vergeten we niet de vragen stellen waar u het liefst op het terras zit. Dus weten we waar we uw terras aan moeten leggen. En op welke plek u het liefst een vijver heeft liggen. Zodat we de vijver op de juiste plaats aanleggen. En met het juiste ontwerp weten we hoe groot uw gazon moet zijn. Zodat we voldoende grasmatten kunnen bestellen.

Een perfect aangelegde tuin begint natuurlijk met een tuinontwerp van Antwan!

Vraag offerte aan

Tuinaanleg Antwan


Ik wil dat jullie een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen

U wilt wel graag tuinieren. Maar niet te veel. Dat noemen we onderhoudsvriendelijk tuinieren. Daarom leggen we een tuin aan die niet veel tijd en energie vraagt. We houden tijdens de ontwerpfase al rekening met het onderhoudsplaatje. Wij zorgen dat u een optimale relatie met uw tuin krijgt. Een relatie die is afgestemd op uw wensen en eisen. Met behulp van de juiste bestrating en beplanting. Door na te denken over het materiaal van de schutting en de veranda. Door u mee te nemen in de soorten vijvers en de vraag of u echt gras of kunstgras wilt.

Kortom: of u nu veel of weinig wilt tuinieren. We leggen altijd de tuin van uw dromen aan!

Vraag offerte aan

Ik wil niet dat jullie een nieuwe tuin aanleggen maar dat jullie mijn tuin renoveren

Een nieuwe tuin is niet altijd nodig. Het kan zijn dat het niet nodig is om uw tuin volledig te vervangen. U tuin is bijvoorbeeld niet voldoende onderhouden en sommige bomen en struiken zijn te groot zijn geworden.

We leggen dus niet alleen droomtuinen aan. We renoveren ook droomtuinen. En met bijvoorbeeld de volgende renovatiewerkzaamheden maken we van een verouderde tuin een nieuwe droomtuin:

  • Uitgebreid snoeien van bomen en struiken.
  • De oprit en het terras opnieuw bestraten of betegelen.
  • Grond afvoeren of juist grond aanvoeren.
  • Een nieuw drainagesysteem onder uw gazon aanleggen.

Het grote voordeel van tuinrenovatie is dat uw tuin bijna hetzelfde blijft. We veranderen de inrichting en de basis van uw tuin bijna niet. We knappen uw tuin dus grondig en nauwkeurig op. Zonder dat u per se alle materialen of beplanting opnieuw moet aanschaffen. Kortom: wanneer het kan is renoveren goed voor uw tuin én uw portemonnee. We maken tuinonderhoud eenvoudiger en goedkoper en we verhogen de waarde van uw woning. Omdat uw tuin er veel mooier uit komt te zien. Uw tuin ziet er ineens gezond en volwassen uit. Dankzij onze renovatieacties!


De kosten van tuinaanleg

De prijs van de realisatie van uw droomtuin is heel lastig te zeggen. Vooraf maken we een uitgebreide inschatting van de werkzaamheden om uw droomtuin aan te leggen. We sturen pas een factuur nadat we uw droomtuin aangelegd hebben. Als u zegt dat het ook echt uw droomtuin is.

We hebben niet echt een vast tarief per uur. De prijs van ons ligt ongeveer tussen de €100 en de €350 per m2. Het is lastig te zeggen waar de prijs van uw tuin ongeveer ligt. Dit heeft echt te maken hoe ingewikkeld uw tuinwensen en voor welke materialen er wordt gekozen.  Maar we streven ernaar om uw droomtuin te realiseren binnen een budget waar u tevreden over bent.

Leg ook mijn droomtuin aan

We hebben geen zekerheid hoe uw droomtuin er exact uit te komen zien. We weten alleen zeker dát we uw droomtuin aanleggen. Hoe we dat doen blijft voor u en voor ons een vraag tot de oplevering. Van inkoop naar uitvoering tot het meenemen van het aanlegafval: wij doen alles voor uw tuin. Kunt u ook niet wachten op een gerealiseerde droomtuin?

Vraag offerte aan

Tuinaanleg Antwan Tuin Totaal